Reklama

Reklama

Bruce se sžívá se svou rolí samozvaného strážce zákona a Tučňák plánuje velké otevření „Ledovcové haly“. Nový padouch nutí Gotham, aby čelil svým strachům. (Netflix)

Recenze (9)

gruzmi00 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice slibný začátek čtvrté série. Jakoby se seriál vracel k první sérii, kterou osobně považuji za nejlepší. Návratem je nejen znovuuvedení Jonathana Cranea, ale i znovupředstavení síly organizovaného zločinu, který má nyní plně v rukou Cobblepot. Doufám, že v této sérii si bude schopen svou moc udržet více než prvních několik dílů. Jsem rovněž velice zvědavý, jak tvůrci využijí postavy Falconeho a jeho dcery Sofie známé z komiksu Dark Victory. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní začátek. Ovšem dost scénáristických chyb. Musím říct že nápad s Penguin propustky je super,jsem zvědavej kam to dotáhne,ovšem aby už od prvního dílu Gordon a Bruce se to snažili zničit je mrhání nejen potenciálu (kdyby na to přistoupili a až po pár dílech zjistili že za tím je něco jiného,bylo by to 1000x lepší),ale celkově zase ukazuje stejný vzorec co předtím tedy - nejvíc správňácky co to jde,což mě mírně už nudí tím,jakým způsobem to stále dávají najevo. Chtělo by to více rozšířit a ne hned na začátku to zase započnout. Toť vše. 65% ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduše epické! Nevím u těch prvních dílů, jestli je to hlavně tím dlouhým čekáním, ale tohle sem si užil maximálně. Skvělá Selina <3, Bruce (ačkoliv s jeho postavou a angažováním se i v civilu vůbec masku nosit nemusí) a Scarecrow!! Prostě mazec. Doufám, že se v této sezóně konečně vrátí Lucius Fox. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem po kolísavých kvalitách (hlavně po stránce scénáře) třetí série nečekal takto sebejistý a dobře zvládnutý rozjezd další řady. Samozřejmě se stále jedná v podstatě o to samé pořád dokola, což je ovšem celkový problém komiksových zápletek. Avšak pro ty z vás, které jako mě, Gotham pořád baví, se nejedná o problém, ale jen pouhé konstatování, které vám divácký zážitek nijak nenaruší. Na Gothamu je skvělé to, že nabízí propracovaný origin ikonických DC postav ve skvělém hávu a luxusním seriálovém zpracování. Počítám s dalšími kvalitativními výkyvy po vzoru předchozích řad, avšak u prvního dílu zvedám jasně palec nahoru a vyhlížím s očekáváním další díly. Více v mých kompletních prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům nebo se můžete podívat na mé souhrnné video o 10 seriálech tohoto podzimu, o čtvrté řadě Gothamu mluvím od 02:42. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozjezd čtvrté řady! Po slabší druhé polovině třetí série se nám opět vrací jedna z nejlepších seriálových adaptací na snad nejslavnější superhrdinské univerzum v plné kráse. Hned první epizoda nám připomíná, kdyby na to náhodou někdo zapomněl, jak prohnilé město Gotham vlastně je. Postavy se čím dál víc vydávají na svou cestu, která jim byla již předem určena, a objevuje se nám tu pravděpodobně hlavní záporák celé série. Sice se v seriálu nejedná o novou postavu, napovím vám, zato ale dokáže pořádně postrašit. Tvůrci, jen tak dál! ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama