Reklama

Reklama

Scarecrow shromažďuje armádu a Tučňák veřejně vyzývá Gordona, aby našel Jonathana Cranea. Selina a Tabitha jednají o novém partnerství. (Netflix)

Recenze (6)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl docela fajn díl. Skvělej Strašák a skvěle udělaný začátky batse. Sice mi furt vadí jak je tolikrát Bruce a Gordon stupidní,ale co už. Taky mě začíná mírně iritovat jak každou sérii musí jít po Penguinovi..c'mon guys první série byla o jeho vzestupu,druhá o pádu a zase vzestupu a třetí prakticky o pádu a až na konci se dal dohromady...fakt by mu měli už dát svátek a nechat ho být páč už to začíná být ohraný. Návrat Barbary mě osobně dost naštval. Jedna z nejhorších charakterů.. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je toho moc.Vždy někoho zabijí, já si říkám-konečně a on samozřejmě zase obživne.Je to naprostá slátanina, vůbec nechápu, co mě nutí pořád pokračovat. ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scarecrow mě bavil moc. Fakt se rýsujou super záporáci, ale snad se budou objevovat i ty předešlí. A snad i ten Harvey Dent :D No baví mě to zatim moc, snad to neni jen takhle zkraje. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě hraje Charlie Tahan naposledy postavu Jonathana Cranea. V dalších dílech ho hraje David Thompson. (G....)

Reklama

Reklama