Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (153)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nápad, realizácia aj sfilmovanie je päťhviezdičkové. Partia je tak zábavná a uletená, že každá situácia, stretnutie s miestnymi alebo hoci aj nakupovanie, raňajky, či porucha auta vytvára scénky, aké by nenapísal ani ten najlepší autor. Každý diel je nabitý humorom, zážitkami a často aj adrenalínom, ani neviem, koľkokrát by som povedal, že teraz už skončili, toto nerozchodia. Nič nie je nemožné. –––– Před cestou jsme se dokonce ptali vědců, jestli trabant přejede Andy. Říkali, že nejspíš ne. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Úžasné jakým způsobem mě dokáže ohromit cestopisný dokument (žánr, kterému až tak moc nehoduji). Devadesátiminutovou verzi v rámci celovečerního dokumentu jsem shlédnul v kině a byl jsem nadmíru spokojený. Říkal jsem si, že bude jenom otázka času, kdy se trabantní cesta Jižní Amerikou objeví na obrazovkách České Televize formou seriálu, ve který obohatí scénami, které jsme ještě z celovečerního šlágru neviděli. | Průměr všech zhlédnutých dílů: 80% (4*) | ()

Reklama

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tra-tra-tra-tra-tra-tra-tra-tra-tra tramtá... prostě a zkrátka dokument, který vám dá spíše, než nějaká nudná fakta živý obraz, akci a především prostředí, do něhož by se normální člověk nikdy nepodíval z pohledu běžného turisty. Ne nějakého průvodce, který to má nacvičené a ví, kam dřív skočit. Tohle je zkrátka krok na neznámou půdu a zjevně to funguje (pozor, i bez scénáře), tudíž tleskám. Za mě osobně 5/5, ale hlavně v tom hraje ten fakt, že je to trabant (kdyby to bylo jiné auto, nevím, nevím, jestli bych dal tolik). ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

K "Trabantům na cestách" jsem se dostal až v téhle seriálové podobě, ale je to pecka. Fajn parta lidí, hezky natočené a sestříhané, úžasné lokace a přístup k cestě. Přidat k Trabikům Malucha a Jawu byl geniální nápad, poláci bavili neskutečně a ještě jsem se dozvěděl, čemu říkají "český film" a jak ztratit pas na 10 způsobů :-) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

brrmm brrrrmmm brrr kchtrrcht kašli kašli škyt aneb malá trabantová odysea, která se trhla od filmových bratříčků (z kterých jsem po hříchu viděl jen střípky) a zatím to vypadá, že tenhle tah vychází, protože jednak se více seznámíme se samotnými aktéry (stejně tak jako se záběry na výstřih jediné sličné dámy z expedice) a jednak to vypadá, že materiál je prostě natolik zajímavý, že by toho utáhl i víc. ()

Galerie (179)

Zajímavosti (9)

  • Trabanti stanovili nový výškový rekord pro dvoutaktní vozidlo, když v Andách vyjeli do výšky 4868 m. n. m. (Stanley619)
  • Celkem bylo natočeno 480 hodin materiálu. (mikinhoo)
  • Píseň ze seriálu je „Trrrabant“ a pochází z hudební dílny skupiny Wohnout. (sator)

Reklama

Reklama