Reklama

Reklama

P!nk Live v Melbourne

(koncert)
  • Česko Pink: Koncert v Melbourne (více)
Hudební / Dokumentární
USA / Austrálie, 2013, 88 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert zachycuje zpěvačku P!nk na jejím kritiky vychvalovaném turné s názvem The Truth About Love, tato velkolepá akrobaticko-koncertní show, považovaná za jednu z nejlepších koncertních šňůr celé generace, je plná fascinující teatrálnosti, emocí a největších hitů slavné P!nk. Ta si díky svému výkonu zajistila místo v pomyslné síni slávy jako jedna z nejpozoruhodnějších umělkyň současnosti. Koncert se natáčel v australském Melbourne a zahrnuje mimo jiné hity jako jsou: 'Blow Me (One Last Kiss)', 'F***in' Perfect', 'Try', 'Raise Your Glass', 'So What' i zpěvaččin poslední singl 'Just Give Me A Reason'. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tá žena jednoducho má gule. Okrem speváckej, tanečnej aj veľká akrobatická šou. Len v tých vrcholných akrobatických kúskoch bol nutný playback, spev počas letu dole hlavou je skrátka nemožný. Bez šaša na začiatku a na konci počas prezliekacích prestávok by som sa určite zaobišiel. P!nk je stelesnená bezprostrednosť, verím, že naživo by to bolo za plný počet. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce naprosto špičková a perfektně vygradovaná show. Je obdivuhodné, že všechny ty akrobatické prostocviky se ani v nejmenším neprojevují na pěveckém výkonu. A když si divák uvědomí, že tahle holka měla v dětství astma, nezbývá než říct: klobouk dolů. Přesto musím z maximálního hodnocení hvězdičku ubrat, a to ze dvou důvodů. Jedním je samotná hudba, která je asi tak na úrovni lepšího průměru, druhým pak rádoby bezprostřední, ale ve skutečnosti spíš křečovitý "free" humor bez vtipu v promluvách mezi skladbami. -------- V titulcích pořadu uvedeno: český i originální název Pink: The Truth About Love Tour; režie Larn Poland. ()

Reklama

chicotomas 

všechny recenze uživatele

Show super! Písničky také super. Ale může mi někdo vysvětlit koho baví (a proč je to tak hrozně "in") v záznamech z koncertů během jedné vteřiny udělat 3x střih ze tří různých kamer? Ani si nestačíte uvědomit, na co vlastně koukáte a už je tu další střih. Režiséra bych nechal chvíli v průvanu vy-víte-jak... ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Viděno na vlastní oči v Dublinu. Naprosto perfektní show a ještě perfektnější zpěvačka. P!nk je neustále usměvavá, komunikativní a fanouškům vychází vstříc (osobně se mi během show podepsala - více na mém profilu - která jiná zpěvačka by to udělala?). Stále má co ukazovat, a to co ukazuje naživo si neskutečně užívá. Nemohu jinak jak 5* ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ten pocit nadšení jakej mi dal tenhle koncert, to mi dávaj koncerty mejch oblíbenejch kapel, když se na jejich koncert hrozně těšim. Takovej ten pocit, když milujete nějakou kapelu a roky jí posloucháte jen z desek doma a těšíte se, až jí konenčně uvidíte živě a uslyšíte ty pecky z toho pódia. Jen v mejch kapelách a tvorbě Pink je rozdíl. Pink poslouchám minimálně, znám dost jejích tracků, ale nepatří nijak mezi moje favority. I přes to, že mám její hudbu rád. No nicméně, je to úžasnej koncert. Parádní velkolepá show, naprosto dokonalý a úžasný všechno. Miluju, když mi hudba dokáže tolik dát. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Celé pódium přesouval speciálně upravený 747 jumbo jet, 19 kamionů a 80 lidí. Celá stage měla 400 tun. (Patw)
  • V Melbourne Pink vytvořila nový rekord v prodejnosti, když s tímto turné osmnáctkrát vyprodala Rod Laver Arénu. Předchozí rekord - 17 vyprodaných show - držela také Pink se svým The Funhouse Tour. (Patw)
  • 10. května 2013 Pink koncertovala s v rámci turné také v pražské O2 Aréně. Celkově šlo již o pátý koncert Pink v Praze. (Patw)

Reklama

Reklama