Reklama

Reklama

Kanodžo ga flag o oraretara

(seriál)
  • Japonsko Kanojo ga Flag wo oraretara (více)
Promo 2

Epizody(14)

Videa (6)

Promo 2

Recenze (4)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Videl som.. a zabudol som. Mohlo to byť lepšie keby záver tak veľmi nepripomínal Matrix. A to ťažké psycho mi tam tiež veľmi nesedelo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, je to harémovka s podivnou zápletkou točící se kolem lehce frustrovaného hlavního hrdiny s lehce psycho nádechem a se zvláštním závěrem. A než na to člověk (já) přijde, tak jen vyjeveně kouká a místy se zase nudí, ale dívá se dál, protože tak nějak čeká co z toho vyleze a když to dokouká tak je vlastně relativně rád, že to ve zdraví zvládl. Jednu dám za pěknou animaci a druhou za to, že se tomu nějak podařilo mě udržet až do konce... 3,5/10 ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tohle vůbec nechtěl sledovat, ale nějak mi to nedalo a nakonec jsem to shlédl celé. Po prvním díle mi to připadalo jako trochu komediální romantická harémovka s příměsí nadpřirozena. V závěru jsem se dozvěděl, že se jedná spíše o matrixovské sci-fi (fantasy???). Samozřejmě nemusím zmiňovat, že tohle se s propracovaností a vážností Matrixu rovnat nikdy nemůže. Když už zmiňuju vážnost, tak to je tu největší problém, kdy autoři tu smíchali dva opravdu neslučitelné prvky a to zesměšnění a vážnost, kdy příběh tak nějak lítá mezi těmito dvěma protějšky a člověk si to prostě nemůže užít. Řekl bych, že kdyby autoři zvolili komedii jako vedlejší prvek v celkem umírněné verzi, vyhnuli se typickým designovým kýčům a zvážněli hudbu, tak by to bylo o něco lepší dílo. Samozřejmě jen o něco, protože by se zároveň muselo zapracovat i na příběhu, který samozřejmě kvůli oněm dvoum prvkům lítá mezi romantickým školním životem a heroickým zachraňováním světa. Možná, kdyby každá část stála jako samostatné anime, vyšlo by o mnohem lepší. Dále by to chtělo v příběhu i trochu upravit přehlednost, protože jaksi jsem v tom ztrácel a musel jsem si to nějak domyslet. Animace je celkem dobrá (až na onem zmiňovaný kýčovitý design některých věcí) a hudba je příšerná, protože je spíše laděná do ono komedického stylu. ()

yenn

všechny recenze uživatele

Hloupá harémovka vol. 837. Nevýrazný hlavní hrdina vidí na hlavách lidí vlaječky ukazující rozpoložení či osud dotyčného a dovede je vhodnou poznámkou zlomit. To mu pomáhá ve snaze stranit se druhých, neboť jim prý přináší smůlu. Proti středoškolačkám však nemá šanci; ty po něm tak jako tak jdou jako slepice po flusu. Když hrdina láme vlaječky přátelství a lásky či když dostane ránu od vrchní cundere, je to veselé. Ale pozor! Občas se objeví i vlaječka smrti, případně se někdo rozpomene na nešťastnou událost z minulosti a pak je to napínavé či smutné. *lup* Jejda! Po dvou dílech se na mé hlavě objevila bílá vlaječka, s níž ani hrdina nic nezmůže. 2/10 ()

Reklama

Reklama