Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen odhalí šokující fakta o Punisherovi, kterého pronásleduje jedna ze silných mocností Hell's Kitchen. Daredevil zvažuje své další kroky. (Netflix)

Recenze (21)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevŕtať hafana je v Amerike stále tabu, a také čosi rozviaže jazyk aj najväčšiemu tvrďasovi. Pri takýchto scénach si vždy spomeniem na Japoncov, ktorí by s takým čosi nemali problém. Každopádne, Punisherov záver bol skvelý, konanie postáv, ich rozhodovanie ich backstory je to čo tento seriál pre mňa vyzdvihuje na 5/5. Všetky strany sú krásne vykreslené, vyhypované a boje sú veľmi vyrovnané. Toto žiaľ mnohým podobným seriálom chýba a na riadne vyrovnaný boj si pamätám zväčša z anime. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tenhle díl patří k nejlepším seriálu. Punisher je vysoce sympaticka postava, a byl jsem hrozně rád že se na plátně objevuje docela často. Spolupráce Punisher Daredevil je jedna z nejlepších co jsem kdy na seriálovém plátně viděl... Následovný proslov Punishera, ten byl neuvěřitelný, geniální, slzy do očí vrážející masterpiece.. Následně je zde představena nová postava Elektra, jelikož jsem nečetl komiks nemám zatím co k ní říct, ale podle mě to bude otravná kunda.. Skvělý díl, prosil bych si více takových. [100 %] ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaver s punisherom bol pre mna miernym sklamanim. tato dejova linia by si zasluzila viac dielov. asi to bol aj dovod skveleho spin-offu, ktory nasledoval. mozno je problem v tom, ze som najprv sledoval punishera a mal adekvatne vysoke ocakavania. skutocnostou vsak je, ze punisher vyrazne zatienil daredevila. osobnostne i herecky. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé vyvrcholení prvního aktu druhé série, jenž si pro sebe celý nekompromisně ukradl lahůdkový Punisher. A ta míra temnoty, drsnosti a hlavně brutality mě v této sérii (a obzvláště v tomto dílu) nepřestává udivovat... Je tohle vůbec ještě ten samý Marvel, jenž nám v kinech servíruje rodinné přebarvičkované Avengers?! 90 % ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama