Reklama

Reklama

Zvláštní zpravodajky Sophia Grace a Rosie se vydávají do vzdálené monarchie, aby pomohly princezně Abigail stát se královnou. Popové princezny Sophia Grace a Rosie vyrážejí jako zvláštní zpravodajky do vzdálené středomořské monarchie, jejíž panovník, král Edward, právě odstupuje z trůnu, aby předal vládu jedné ze svých dcer. Zatímco princezny Imogen a Cordelia jsou panovačné a zhýčkané, princezna Abigail je dobrosrdečná a miluje dobrodružství. Před veřejností je však nejistá a nemotorná, a tak nepřipadá v úvahu, že by král jako svou následnici vybral právě ji. Sophia Grace a Rosie usoudí, že tou nejlepší královnou by byla právě Abigail, a tak se rozhodnou, že jí pomohou. Dívky mají pouhé dva dny na to, aby princezně Abigail dodaly sebevědomí a naučily ji, jak být královnou. Jejich plány odhalí proradný komorník, který se chce prostřednictvím Imogen nebo Cordelie dostat k moci. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (2)

Bernyz 

všechny recenze uživatele

Radši bych šel stokrát na Vánoční Kameňák, než znova vidět tohle růžové peklo. Ta hvězdička je za crocs místo střevíčku. ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá, pomoc. Des... TV zvratok, naprostý brainwashing, ježkovy voči... vrchol nevkusu. Vy ktorí náhodou čítate moje komenty prepáčte, ale musím poopraviť svoj predchádzajúci komentár k filmu Pestúnka v akcii, s. J. Chanom. Totiž, BRIAN LEVANT JE zlý režisér. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama