Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

jakeer 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých amerických talk show moja najobľúbenejšia. Okrem samotného interview Ellen kvitujem to, že v tých bláznivých veciach okolo a všakovakých blbinkách, o ktoré sa aj v iných show snažia, mi príde jediná autentická. Taktiež mi príde najlepšia práve v tom "hostiteľstve", skvelo zvláda publikum a atmosféru, je vtipná a má skvelé reakcie. Veľmi mi zatrnulo, keď v mene už absurdnej (americkej! politickej korektnosti sa uvažovalo kvôli úplnej hovadine o konci show. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zatímco Amerika zbožňovala Oprah, já jsem zbožňovala Ellen, která mi ze všech uvaděčů amerických talkshow, snad s výjimkou Craiga Fergusona, přirostla k srdci nejvíce. Je totiž vtipná, pohotová a nade vše v pohodě. Jít k Ellen znamená pobavit se, ale zároveň nemít strach z toho, že domů budete odcházet s celoživotní ostudou. Ellen se nikoho nesnaží potopit a snad právě proto se její hosti odváží natolik, že se nebojí odvázat a vtipkovat na svůj účet sami. A tak si pustíte některý z dílů a zjistíte, že se Emma Thompson točí ve vysokých podpatcích a minisukni kolem tyče, Dennis Quaid zajde se skrytou kamerou do kavárny a hraje si na šílence, Barack Obama předvádí své taneční umění a Colin Firth ukazuje, že má na sobě spodní prádlo, které mu Ellen kdysi darovala. Kde jinde tohle uvidíte? Ellen je zkrátka osobnost a české scéně někdo jí podobný velmi chybí. ()

Reklama

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Z tých všetkých amerických talk-show sa mi táto zapáčila asi najviac. Na youtube a aj na ellen.warnerbros.com je toho naozaj dosť a videl som zatiaľ aj jednu celú show (s Lindsey Vonn, americkou lyžiarkou a Lauren Graham s Gilmore Girls). Okrem samotných rozhovorov so známymi osobnosťami sa mi páčia najmä "pranks", napríklad tie s Davidom Beckhamom, Paris Hilton či Heidi Klum. Taktiež tie rôzne súťaže sú zábavné alebo fyzikálno-chemické pokusy :) A Ellen to moderuje naozaj dobre, je skvelá. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Show Ellen DeGeneres je trošku problematická v tom, že ne každému sama Ellen sedne. Je totiž opravdu HODNĚ cáklá a její cáklé vystupovámí snadno někoho odradí. Mě ne. Na mě působí hodně uvolněně s tím, že svou práci dělá skutečně ráda, nemluvě o tom, jak vtipná je. O serióznosti nemůže být příliš řeč, velmi ráda své hosty ztrapní při první možné příležitosti, ale s takovou noblesou a elegancí, že to vlastně nakonec nikomu nevadí. Nebojí se ani vyšlápnout si do terénu nebo sehrát nějakou komickou (a hlavně vtipnou) scénku. Ellen je zkrátka unikát. ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Ač ne všichni mají Ellen jako osobu rádi, já se můžu u jejich show válet smíchy. Kam se sakra hrabe legendární Oprah? Skvělé hlášky, skvělé nápady, skvělí hosté, které většinou (až na vyjímky) všechny můžu. Ellen dokáže i obyčejnou talk show do 2 minut přeměnit v skvělou zábavu! 5* za pořad a za Ellen, která je v tomto průmyslu dokonalá! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama