Reklama

Reklama

Personal Shopper

  • Francie Personal Shopper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Američanka Maureen (Kristen Stewartová) se živí jako osobní nákupčí oblečení pro obletovanou mediální celebritu. Svůj volný čas tráví v podivném opuštěném domě. Je Maureen opravdu schopná komunikovat s dušemi zemřelých? (Artcam Films)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (123)

Botič 

všechny recenze uživatele

Intimní studie samoty a odcizení v jiné zemi, která je jako taková mnohem děsivější, než duchařský rámec do něhož je zasazená. Olivier Assayas se noří a lehce šťouchá do společnosti, která žije ve stínu a postupně nahrazuje/vytlačuje lidský kontakt SMS/Messenger zprávami, díky čemuž se tak sama stává duchem bez reálných obrysů a tvarů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já ten film tak trochu asi nepochopil...bral sem to celou dobu jako celkem intimní příběh o hledání sama sebe s trochou toho nadpřirozena (jakkoliv zbytečného).Jenže pak duch...asi...odjede z hotelu výtahem a konec tomu nasadil korunu úplně.Vlastně sem v jednu chvíli očekával twist ve stylu Šestého smyslu.3 hvězdy jsou převážně za to,že i přesto,že sem vlastně většinu stopáže nic moc nechápal,tak atmosféra je víc než slušná a donutí diváka dokoukat (i když sem při prvním pokusu usnul),,,60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takové nic o ničem, kterému před koncem dojde, že by mělo o něčem být, tak to málo co to za tu dobu naznačilo uzavřelo do jakože strašně psychologické pointy, která ale ve finále není ničím jiným, než typickým duchařským klišé. Ono to popravdě ani nebylo moc kam jinam vést. Místy to má slušnou atmosféru a když si Kristen Stewart píše s neznámým číslem, přišlo mi to hodně napínavé, ale postupem času si mě to získávalo stále míň a míň, když se to nikam nerozvíjelo - a že mě to ze začátku omrzelo celkem rychle, od textovek si mě to pak zase na chvíli získalo, ale ani to netrvalo dlouho. Ono to vlastně hodně stojí na tom očekávání, co z toho vlastně vypadne a některým jen to očekávání evidentně stačí, když to vypadá dostatečně artově, nekonzumně a jinak. Ok, budiž, ale já od skutečného artového filmu chci prostě mnohem víc, minimálně nějaký přesah. A tenhle film ho nemá a ke spokojenosti mi nestačí jen zajímavý (a přitom prázdný) dojem. A přitom by stačilo vše víc rozehrát a dát tomu nějaký tvar a skutečnou myšlenku, ne jen pár "chytrých" plků. 2* ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ešte pred nedávnom mohol byť jej filmový partner zo série STMIEVANIE, ktorá ich oboch preslávila, pyšný na to, že ulovil Cronenberga. Ale Kristen dokazuje takmer každou novou úlohou, že je aj tak úplne iná herecká liga. V tomto excentrickom, pochmúrne atmosférickom a ťažko uchopiteľnom filme Oliviera Assayasa, jedného z najpodivnejších autorov svetového filmu, to je vidieť viac než kedykoľvek predtým... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Tri rozne filmy v jednom baleni a ani jeden z nich nie je ziadna vyhra. Pretoze v hororovych castiach su duchovia z caspera, thrillerova cast je malo rafinovana a dramaticka prilis chladna. A ja vazne nemam pri takto nudnych filmoch chut desifrovat, co to malo cele symbolizovat. Zachranuje to tak iba vynikajuca kirsten stewart, par posobivych momentov a prijemny WTF zaver 5/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se také v Praze. (jlhgjh)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. května 2017 na Cannes FF. (ČSFD)

Související novinky

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (více)

Reklama

Reklama