Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

MihhC 

všechny recenze uživatele

Velice nedoceněný kraťas k "V hlavě" - aktuálně 64%. Velice pěkně zpracovaná ta "obyčejná" věc, viděno v AJ, ale i úplně bez zvuku to dává smysl jak má. Takový opak "Lifted", který je celý postaven na originálním nápadu. (Dát tomuto 1*, zatímco maškarní sr___y zde dosahují závratného hodnocení, je mimo soudnost.) ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Nejhorší předfilm od Pixaru, co jsem viděl. Až mi přišlo, že ho tam dali jen kvůli tomu, aby výsledný hlavní film působil ještě lépe. Animace je zde celkem pěkná, ale to je jediný klad, který v tomto paskvilu vidím. Už příběh osamělé sopky, která zpívá ódy o tom, jak je sama púsobí divně a ujetě. A poslouchat sedm minut tyto písničky přezpívané do češtiny je to pravé urtpení, nevím kdo to nazpíval, ale jako někdo, kdo se tím živí to opravdu neznělo. V originále je to možná lepší, ale dementnost látky to nemění. Všechno špatně. 2/10 ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Niekedy mám problém dopozerať film, a môže to byť aj krátky, sedemminútový animák od Pixaru, kedysi progresívnej spoločnosti, prinášajúcej hravé diela, ako je napríklad Pinkavova Geriho hra. Toto nie je ani odvar pôvodnej krátkometrážnej pixarovskej tvorby. Toto je lávový hnus s myšlienkou peknou, no neuveriteľne rozťahanou. Toto je súčasť nového, hravého edukačného systému, prispôsobeného všeobecnému zdementneniu ľudstva? Súdiac podľa nadšených reakcií dietok, asi áno. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl, měl jsem strach že jsem s přítelkyní šel do jiného sálu než jsem měl. Naštěstí tato hovadina o ničem brzy skončila a konečně začalo to na co jsme se těšili. Myslím si že těch 7 minut se dalo využít smysluplněji než že tam skoro po celou dobu zpívá sopka. Animace je jako z dob krále klacka a vůbec to postrádá smysl to šoupnout před film V hlavě. Za mě jasnej palec dolů. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo nejspíš asi poprvé, kdy byl předfilm kvalitativně úplně jinde jak celovečerní animák, jelikož úžasnému V hlavě předcházela tato prazvláštní podivnost o zpívající sopce, která vyznává lásku jiné sopce. I když byla animace pěkná, tak ten příběh to prostě všechno zabil, a vedle toho mi ústřední píseň přišla jako vykrádačka Somewhere Over the Rainbow od Israela. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama