Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Anny (2020) 

Bohužel snímek nemá ambice poučit ani přinést nové informace nebo odhalit nějaké pozadí. Takový voyaerismus ála výměna manželek po Třeštíkovsku. Nestojí za shlédnutí, ale neurazí.

plakát

Láva (2015) 

Velice nedoceněný kraťas k "V hlavě" - aktuálně 64%. Velice pěkně zpracovaná ta "obyčejná" věc, viděno v AJ, ale i úplně bez zvuku to dává smysl jak má. Takový opak "Lifted", který je celý postaven na originálním nápadu. (Dát tomuto 1*, zatímco maškarní sr___y zde dosahují závratného hodnocení, je mimo soudnost.)

plakát

Kořist (2007) 

Divák si přeje, aby nás lvi konečně zbavili utrpení. Když ne lvi, tak aspoň pytláci, po pytlácích opět lvi ... a konec v nedohlednu :( .

plakát

.hack//Roots (2006) (seriál) 

Takové Sword Art Online, bohužel v ničem se nemůže rovnat. Tématem stejné, trochu jinak zaměřené, může zaujmout. (Dokouknuto do 10. dílu, asi to nikoho neurazí, ale jelikož jsem SAO viděl jako první, tak mě to bohužel mohlo jen zklamat.)

plakát

Vždycky jsem chtěl být gangster (2007) 

Humor připepřený, osudy přiostřené, příběhy přirozené = dohromady přitažlivé. Má to spád, vtip, ironii, absurditu. Takže pokud si pod spádem nepředstavíte pouze honičku v autech, tak zkusit.

plakát

Milenec (1992) 

Pusťte si porno, které začíná v autě, končí smutně = totéž [all models are 18+] Dle mého o nic nepřijdete.

plakát

Krásná země (1977) 

Hmmm, film stojí za ... Nicméně představa opravdového poctivce, který je všemi jen využíván a ponižován je stále aktuální, bohužel.

plakát

Pouto mlčení (2010) (TV film) 

Manželka poslance Langera opět bojuje za spravedlnost, po úspěšném boji proti nebezpečným řidičům autobusů s fixama v ruce již vede policejní vyšetřování, jako obvykle se tedy na to nedá dívat. (Pravda - téma se srovnávat nedá - ale jako film by to možná bylo zajímavější :) - a též založeno na skutečné události.)

plakát

Karate Kid (2010) 

Kýč. Po 10 minutách může odejít bez pocitu, že byste o něco přišli. Ale z druhého pohledu i docela zajímavé - Čína je plná šťastných a nesmírně nadaných lidí, kteří chodí po karnevalech, na každým kopci za městem si chodí spousta lidí posedět na kameny nebo si povídat s hady, a když už byste opravdu nejvěděli roupama co dělat, můžete poskakovat po Čínské zdi. A na závěr uvidíte načernalé "Zrození Rockyho".