Reklama

Reklama

V hledáčku střelce

  • USA The Reach (více)
Trailer

Co začalo jako nehoda, stalo se smrtící honičkou... Bohatý obchodník a lovec John Madec si najme mladého, ale zkušeného průvodce a stopaře Bena, aby ho doprovázel na lovecké výpravě do těžko dostupných skalnatých hor v jihozápadní části Mohavské pouště. Když John naslepo vystřelí na pohyblivý terč ve vzdálených skalách, namísto zvěře zastřelí starého zlatokopa, který se v jeskyni skrýval před sluncem. Ben trvá na tom, že případ musí ohlásit jako nehodu. Magnát Madec to vidí jinak. Pokud by se případ zveřejnil, konkurence by ho zničila, což nemůže dopustit. Zabití starce se musí utajit. Ben s tím nesouhlasí a pokusí se přivolat policii. Madoc ho násilím donutí svléknout se téměř donaha a vyžene do pouště. Na jihozápadě Mohavské pouště, kde v poledne dosahuje teplota 55 stupňů Celsia, běžný člověk bez vody nepřežije ani hodinu. Madocovi však na tom nezáleží. Svědka se musí zbavit. Ben nemá jak uniknout. V boji o život musí posbírat všechen um a dovednosti. Jen tak se může zachránit. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (98)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně béčkový, ale je na tom tak mco vidět, jak si to Michael Douglas užívá. Po nemoci jeho pohublost působí docela děsivě, ale to jenom hraje jeho roli do karet. Nečekejte od toho nic komplexního a snad vás to příjemně překvapí i přes ten jednoduchoučký přímočarý děj. Nahání tam toho mlaďase z Warhorse a oba si to dávají docela slušně. Jenom mžoná škoda příliš doslovného závěru. Jo a chci to auto, ASAP! :) 7/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas si tuhle zápornou roli docela užívá a já jsem si užíval jeho hraní i celý příběh. Není to nic světoborného, je to přímočaré a jasné, ale sem tam skutečně můžete cítit, jaké utrpení si druhá postava prožívá. Utrpení, které jako kdyby ani nemělo skončit. Nakonec ale konec je a je to v tom očekávaném a správném duchu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nehledejte za tím thriller nebo dobrodružství, tenhle pouštní duel mladého stopaře a senila neznajícího skrupulí a finanční tísně měl plně erotický rozměr. Efebofilní Douglas se ihned zamiluje a při pohledu na fotku průvodcovy přítelkyně začne žárlit. Několikrát nabídne nemalý finanční obnos či kariérový růst výměnou za povolnost, dokonce i kávu loungo a když je odmítnut, pod pohrůžkou násilí mladíka svleče do spodního prádla, aby se pak mohl desítky minut vilně kochat jeho tělem. Už jsem jen čekal, že stopaři doporučí na spáleniny od slunce jogurt, ale protože ho v ledničce svého luxusního vozu nemá, tak…no raději nemyslet. Všimněte si i podtextu vlézání do různých děr a skulin, čehož chce starý lovec ve vztahu s mladým masem „reach“, ale není mu dopřáno. Tahle osudová přitažlivost má pak očekávanou žárlivou dohru v ložnici mladíkovy přítelkyně.. Z části reklamní blok na nelidový Mercedes-Benz, z části reklama na Panthenol. Celkově komerční sdělení, že Jean-Baptiste Léonetti je neskutečný babral, jehož film spaluje nudou víc než oskar nad mohavskou pouští.. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Chrochtám blahem. Skvělý M.D. a zdatně sekundující Jeremy táhnou film za tak říkajíc jeden ocas. Casting naprosto perfektní a oba si v roli lebedí. Další role, vedlejší, monstr Mercedes Benz G63 AMG 6x6 v top max luxusní výbavě a krásná zbraň se kterou business man neumí, naštěstí, moc zacházet :-D Skvělý film! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Takže Michal nahání mladého po poušti, až má z toho spálené bolaky a v noci mrzne jak na poušti. I tato strastiplnnost nezabrání jinochovi vylézt v horolezecké stupnici cesty a komíny tak za 8+ UIAA a běhat jako na tretře....ano je mladý a zdatný, však teplota byla odpoledne enem 50 stupňů. A lovec Michal u toho všeho kempuje nebo poslouchá symfonii. No a ten konec...ta krásná americká klišoidnost :) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Novém Mexiku, konkrétně ve Farmingu a v rezervaci indiánského kmene Navajo u skalního úkazu Shiprock. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama