Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show MUDr. Kateřiny Cajthamlové. Co všechno chcete vědět o svém zdraví? Jak poznat varovné příznaky vážných nemocí, a co s tím dělat? Jak se udržet v takové kondici, abychom lékaře pokud možno ani nepotřebovali? Osobní příběhy pacientů, rady lékařů i tipy a zajímavosti o lidském těle představí MUDr. Kateřina Cajthamlová.
"Velmi příjemně mě překvapilo, že pacienti, kteří se do našeho pořadu přihlásili se svými diagnózami, mluvili o svém zdravotním stavu velmi otevřeně, upřímně a často i optimisticky, čímž dávají neuvěřitelnou inspiraci i ostatním k tomu, aby svůj zdravotní stav zvládli. Z toho jsem měla nesmírnou radost," říká průvodkyně pořadem Kateřina Cajthamlová a dodává: „Pořad má několik částí. Není pouze o školometských informacích, budou tam i zábavné kvízy a soutěže, ve kterých budou moci účastníci něco vyhrát. Obsahovat bude i praktické ukázky, kdy se třeba projdeme tlustým střevem, na modelu si vysvětlíme, jak vzniká rýma, plynatost, nebo nadýmání." (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

pop.z.pop 

všechny recenze uživatele

Ta soutěž na konci první části byla už fakt dost chaotická. Ale jinak to jde svižně, stručně k jádru věci a určitě to bude mít preventivní účinek na spoustu lidí........a prostě nežerte pořád ty koláče a rohlíky !!! a taky se kurva aspoň trochu hýbejte !!! a do prčic jaktože si nekontrolujete cecky !!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Doposud jsem netušila, že Cajthamlová má svou další show, ale po epizodě Žiji v jiném těle, jsem transsexuál mám v celku neutrální pocit. Téma moderátorka zbytečně nebulvarizovala, nezainteresovaný divák se poučil, nedošlo na nějakou zásadní mystifikaci. A já tedy pro příště vím, že pokud budu mít potřebu vnímat nějakou televizní vatu, nemusím zrovna tuto show okamžitě vypínat. Což je výsledek vlastně více, než dobrý. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle vší Doktor Ká přesně nechtíc dokumentuje, jak již velmi výstižně píše Hammerhead, nakolik důsledně současná medicínsko-průmyslová mafie laickou, rozuměj naprosto drtivou, většinu nejen infantilizuje, ale i zcela záměrně dezorientuje.. Vyděsit a přivinout !! Za tohle se Cajthamlová musí zcela zákonitě jednou smažit v pekle.. Svým vlastním doporučením směrem gastronomických postupů a výživových rad navzdory..;) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Sice se při tom člověk dozví spoustu zajímavého, ale ta forma je skutečně děsná. Cajthamlová působí jako nějaká úča, které chybí už jen bílý plášť s křídami v kapse a ukazovátko... Je afektovaná a i když se snaží vystupovat podobně razantně jako v pořadech kde tlouštíkům před kamerou vyplachovala střeva a do ubrusu jim balila chipsy polité kolou a rozmatlaným čtrůdlem s bůčkem na vrch - tedy vším co nešťastníci za týden spořádali, nepůsobí tu před masou lidu již tak suverénně. Navíc je celkem prostorově výraznější, takže jako moderátorka hovořící cosi o zdravé výživě tlouštíkovi po deseti infarktech není moc věrohodná. Rozhodně by to chtělo lepší - zábavnější koncept, vtipnější pojetí a hlavně jiného moderatizátora :-). Dva bajpásy. * * ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

Chcete zůstat zdraví? Začněte tím, že budete přepínat tento pořad... Je to nuda a celý mi to připadalo jen jako taková tuctová hitparáda všech možných i nemožných nemocí, hypochondrů, tlustých lidí atd. Nepřišlo mi to jako příliš užitečný pořad, spíše se v něm moralizuje, než radí. Ale nějaké hvězdy tomu dát musím, protože je pořád lepší čumět na tohle a sem tam se možná i něco dozvědět, než čumět na nějaký dementní seriály. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Denně byly nafilmovány dva díly. (M.B)
  • Na scénáři spolupracovali také odborníci z řad lékařů, aby nedocházelo k chybám. (M.B)
  • Některá lékařská odborná vysvětlení byla až příliš dlouhá, a tak byla pro potřeby pořadu zkracovány. (M.B)

Reklama

Reklama