Reklama

Reklama

UFC 177: Dillashaw vs. Soto

(pořad)
Sportovní
USA, 2014

Účinkují:

Dana White

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 30. srpna 2014 v Sleep Train Arena (Sacramento, Kalifornie). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Damon Jackson vs. Yancy Medeiros
2) Carlos Diego Ferreira vs. Ramsey Nijem
3) Bethe Correia vs. Shayna Baszler
4) Danny Castillo vs. Tony Ferguson
5) T.J. Dillashaw (c) vs. Joe Soto (UFC Bantamweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Rihan 

všechny recenze uživatele

Trenér byl na Correiu po prvním kole pěkně nas*anej, ale ve druhém to napravila pěkným TKO-čkem. Poslední zápas na 5 kol byl taky špičkový! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Medeiros vs. Jackson 4,5* Pěknej rychlej zápas, kterej začínal být i krvavej, ale pak přišla parádní submise a byl konec. .......... Nijem vs. Ferreira 5* Pecka zápas svižnej, od obou zápasníků skvělé akce jak strikové, tak i na zemi. Nakonec celkem rychlej zápas ukončenej pěkným TKO. ............ (10) Correia vs. Baszler 5* Tak tohle byl taky mazec zápas a závěrečná kombinace zásahů od vítězky pěkně těžká. Celý zápas přitom vypadal, že bude ukončen jinak. Parátní TKO. .......... Ferguson vs. Castillo 4* Hodně zajímavej zápas a spousta pokusů o submisi. Nakonec to končí na body což mě celkem mrzí. ............ (c) Dillashaw vs. Soto 5* Tak tohle byla pecka, dlouhej strikovej zápas, kterej je pomalu stává jednostranným, ale i tak pocta soupeřovi, kterej byl sen nanej narychlo a navíc vydržel tak dlouho při tolika zásazích. Nakonec luxusní KO. .......... Hodně povedenej event, jde jsou všechny zápasy svižný a jedou až na doraz. Za mě 90% :) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Na akci měli hlavní zápas obstarat Dillashaw a Barao. Pouhé dva dny před akcí byl vyzyvatel o titul Renan Barao ze zápasu stažen z důvodu nemoci. Renan Barao byl nahrazen zápasníkem Joe Soto. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama