Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Druhý díl Filmu mých snů se odehrává několik měsíců po perfektním letním dobrodružství Macka Bradyho. Po návratu do školy Macka Brady pod tlakem domácích úkolů zjišťují, jak je těžké udržet jejich vztah. Najednou se k jejich velkému překvapení objeví přátelé z WET SIDE STORY (WSS). I když jsou rádi, že se sešli, Macka Brady ví, že „skutečný" a filmový svět nejdou dohromady. A tak se snaží přesvědčit děti z WSS, aby se vrátili tam, kam patří. Ale Lelese rozmanitý moderní svět líbí a nechce z něj odejít,ostatní také ne. Avšak když Macka Brady zjistí, že děti z WSS zmizí nadobro, pokud zůstanou v reálném světě, musí začít spolupracovat a využít kouzla Lelina náhrdelníku, aby dostali děti z WSS bezpečně domů, než bude příliš pozdě. (Disney Channel)

(více)

Recenze (9)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to stejný jako jednička, chtěla jsem jen zabít čas a kouknout se na něco odlehčenýho. Účel to splnilo, písničky chytlavý, proč ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než první díl, ale pořád je to vlastně jen film, kde se zpívá, který je o teenagerech a který se snaží být trochu ujetý. Ale je pravda, že tohle už je místy tak prdlé, že se budete i docela bavit. Jsou zde i nějaké nápady, které se zdají originální, takže alespoň na ten průměr bych to šacoval, ale tohle je opravdu jen pro mladé. ()

Reklama

Galerie (82)

Reklama

Reklama