foto

Chrissie Fit

  • nar. 3.4.1984 (33 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Band Aid
People You May Know
Pitch Perfect 3
2015 Film mých snů 2 (TV film)
Ladíme 2
2013 Crosstown
Film mých snů (TV film)
Sake-Bomb
2012 Filly Brown
2009 Imigranti
2007 This Is Culdesac (TV film)

TV seriály

2016 Mary + Jane (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2010 My Roommate The (TV seriál)
Subpranos, The (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2014 Kresli a hádej (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2001 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Subpranos, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Subpranos, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace