Reklama

Reklama

Hip Hip Hurá

(seriál)
  • Polsko Hip-Hip i Hurra

Obsahy(1)

Detektiv Hip-Hip a jeho asistent, lasička Hurá jsou hlavními postavičkami seriálu Hip, Hip, Hurá. Na konci každého dílu, když společně vyřeší případ, si šťastně poskočí a zvolají svá jména: Hip, Hip, Hurá! Pořad kombinuje prvky detektivního příběhu (v každé epizodě je vždy nějaký případ, který musí být vyřešen), akčního filmu (nechybí ani typické napětí) a vzdělávacího pořadu. Záhady, které na naše dva kamarády čekají, jsou ze světa zvířat a rostlin, a jsou vždy o přírodě.
Alžběta Wąsiková, která pořad vytvořila, říká: „Mým záměrem bylo přiblížit dětem vše, co se týká přírody a světa kolem nás. Otevřete oči! Podívejte se, kolik zajímavých věcí se kolem nás děje! Proč zelené listy žloutnou? Proč slunce zachází za horizont a jaké zvuky vydává páv? Každý se může stát malým detektivem Kolombem a vyšetřování může být skvělé, fascinující a zábavné současně. Vše, co musíte udělat, je rozhlédnout se kolem sebe, a pak se každičký obyčejný den může stát naprosto úžasný! A díky tomu se na fascinující svět přírody můžete začít dívat zcela jinýma očima." (TV JimJam)

(více)

Recenze (2)

Killy 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechutně namalované, polodementní zápletky o ničem, moje dvouletá dcera to nenávidí a já se jí nedivím, celé je to špatný vtip. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ta amaterská naivita je až fascinující. Kreslené a animované myší snad přímo v Malování™ za použití palety 10 barev. Detektivní zápletky plné sarkasmu, irone nebo snad hlouposti? A jako bonus parádní hudba sklouzávající často do ska. Celé to ulétává až někam do surrealismu. Ale jako pohádka pro děti je to naprosto nepoužitelné. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama