Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mukade 

všechny recenze uživatele

SPOILER ................................. zvrhlo sa to ku koncu na akúsi nerealistickú patetickú náboženskú agitku (dovtedy som tomu dával 4**) ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Tazko hovorit o spoileroch, kedze uz velmi skoro sa da tusit kam to moze smerovat a onedlho uz dava aj naznaky. Film vobec nemusel skoncit takto, uz ta zmena zivota hlavneho predstavitela bola podla mna evidentne k horsiemu, cely ten "trest" uz bol akosi navyse. Takto to funguje iba velmi doslovne a nedava to velmi zmysel. ()

Reklama

Mlle 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový celkem primární moralismus, prostý veškerých překvapení. Ale zpracování je fantastické (v doslovném významu slova) a Dan Stevens, kterému jsem v Downton Abbey nemohla přijít na chuť, přesvědčuje, že coby prvotřídní herec zvládne i ty nejnáročnější sólo akce. Stojí za to vidět. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pomalé, myšlenkové, hypnotické nic. Sice film pojednává o správných a špatných životních rozhodnutích, nicméně namísto rozboru hlavních hrdinů a jejich charakterové transformace "před a po" to scénárista spolehlivě cementuje náboženskou agitkou. Určitý tvůrčí potenciál tam je, ale bude to zřejmě ještě pár let trvat než uzraje. Stevensovi daleko víc sluší uhrančivý magor s útočnou puškou v ruce a Malin Akerman, která tady vypadá záměrně jak stará mladá, taky máme raději ve Watchmenech. ()

Reklama

Reklama