Reklama

Reklama

The Quiet Hour

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Nebyla to úplná konina, ale že by to bylo kdo ví co, to taky ne. Celé je to takové utahané. Má to však světlé chvilky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Malé ultralacné scifíčka podporím rád, i keď objektívne za veľa vždy nestoja. Podobne je to aj s The Quiet Hour. Skôr to vyzerá ako na nejaký diel postapo seriálu, z tohto hľadiska ale môžeme byť radi, že tvorcovia nechcú, aby sme nad ich dielom strávili desiatky hodín a nič z toho. Herci sa snažia, atmosféra je depresívna, fikčný svet zase nepremyslený a záver je skôr deus ex machina, než logickým vyústením príbehu. Hodnotím v rámci nízkorozpočtovej sci-fi tvorby, nie v rámci subžánru invázie ako takého. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V zásadě to není nijak špatně natočené a zahrané, je to slow-burn, ale má to celkem fajn atmosféru. Jen je blbý, že celá ta sci-fi zápletka omezující na vyloženě hrstku nepříliš dobrých efektů je jen kulisou pro naprosto rutinní home invasion thriller bez jakékoli přidané hodnoty. Co do scénáře je to naprosto neambiciózní a to včetně konce, kdy se tvůrci zbaví problému tím nejvíc deus ex machina způsobem, aniž by se pokusili o jakýkoli byť jen náznak pointy či alespoň nějakého vysvětlení. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je asi nejlevnější sci-fi co kdy vzniklo od roku 2018 posuďte sami jedna stodola,  jedna vesmírná loď (ve filmu má tak 3 minuty) ,  jedna koza ,  3 slepice a zhruba 6 herců. Děj je asi takový Dakota se synem mají kousek od stodoly mimozemskou loď tak jsou pořád skoro uvnitř jednou jim tam vběhne chlápek co někoho zabil a pak venku ho čekají chlápci co ho chtějí zabít akorát Dakota se do něho zamiluje tak ho nechce vydat. O sci-fi zde vůbec  nejde to je jen kulisa a na home invasion je to nudné a gore scéna je zde jen jedna uřízlá noha a to ještě na mrtvole tak, že nuda. 0 procent ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama