Reklama

Reklama

Sekai kara neko ga kietanara

  • Japonsko 世界から猫が消えたなら (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Mladý poštár (Takeru Sató) umiera. Má neoperovateľný zhubný nádor na mozgu a ostáva mu len pár dní. Znenazdajky ho navštívi Diabol, ktorý vypadá navlas rovnako ako on sám a ponúkne mu žiť o deň dlhšie. Podmienkou za túto výmenu je zriecť sa niečoho svetského, bez čoho sa v každodennom živote normálne nezaobišiel. Ked však zistí, že ho nespoznávajú ľudia, na ktorých mu najviac záležalo, akoby do ich životov nikdy predtým nepatril, uvedomí si, že musí ponuku od Diabla prehodnotiť. (sochoking)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Zíza

Na mistra dolezu i po čtyřech kdyby bylo nutno :-D Někdo má Boha, já Hisaishiho - to bude splněný životní sen, ho miluju víc jak Aoi Miyazaki :-D

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Zíza

Tak pořadatele už jsem s tím zkusil otravovat (bez reakce :-)), na Ainny už jsem naběhnul taky :-) Neodmítla, ale ani neslíbila, ostatně má svých seriálů víc než dost, ačkoli Takeru s kočičkama je solidní lákadlo, a k tomu ještě Aoi navrch :-) No uvidíme časem, třebas někdo jiný, vydržím minimálně do toho února, pak to sfouknu s anglickejma titulema, nadrženost je vysoká :-D

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Tyckin

To by bylo fajn, ale dost pochybuju, když tak nějak vím, jak to u eigasai s filmy chodí. ;-) Hlavně letos je téma komedie a to se tam moc nehodí. Ale titulky by mohla udělat ainny, ne? Takerua už dlouho nepřekládala a má ho ráda, stejně tak kočičky... :-D Ne, ta má svým řádků dost, ale je to dobrý film, tak třeba se ho ujme někdo jiný. ;-)

na příspěvěk reagoval Tyckin

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tak ke stažení už to je, nechce někdo udělat titule? :-) Tajně doufám, že by se to třebas mohlo objevit na Eiga-Sai v únoru, to by byla libovka, mlask.

na příspěvěk reagoval Zíza

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá zajímavě - jsou tam dvě kočky - jedna má čtyři nožky, druhá je roztomilá dvounohá a jmenuje se Aoi :-)

Reklama

Reklama