Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento akcí doslova napěchovaný jihoafrický thriller, ve kterém dvojice policistů bojuje proti zkorumpovaným kolegům na jedné straně a ozbrojenému gangu zlodějů aut na straně druhé, má na svědomí autor scénáře a režisér Donovan Marsh. Skvěle obsazený film přináší ve scénách bezohledného násilí až komické uvolnění. Chili a Shoes jsou parťáci u policejního sboru už osm let. Podaří se jim vyřešit velmi nebezpečný případ, jejich zkorumpovaný šéf jim však odmítne dát zaslouženou odměnu. Chilimu dojde, že být čestný se nevyplácí a tak se rozhodne nabourat do gangu ozbrojených zlodějů aut. Plán mu nevyjde a gang odhalí jeho skutečnou identitu. Gang si bere pro další akci Shoese jako rukojmí. Chilimu se podaří zlákat kořist, ale sám se ocitá uprostřed smrtícího nebezpečí. Teď musí setřást zlost. Je načase udělat tu jedinou správnou věc. (Cinemax)

(více)

Recenze (34)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Bum bum prásk - tentokráte z JAR. Ale celkově velmi slušné. Základem je výborně gradující děj a finální situace, stávající se pro naše hrdiny víc a víc bezvýchodnější. Veškerý potenciál je zaměřený na "moderní" kameru a zvuk - v originále velmi slušný film. Ovšem, spíše pro fanoušky žánru, mně stačilo jednou. (Challenge Tour 2015) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po opravdu solidním Jihoafrickym krimithrilleru Zulu,sem byl zvědavej i na tenhle kousek.Ne že by to byl děs,ale dobrý to taky neni.Dost neumětelský,akce pramálo,je jasný že Salle má za sebou vo dost víc,a navíc do filmu šoupnul dva známý herce,a to mu pomohlo.Tohle je jen takovej pokus,kterej moc nevyšel,alespoň v mejch očích.40%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, je to drsné a nejlepší na tom asi je, že je to jihoafrické. To je primárně to hlavní, co vás zaujme. Docela dobrá je i stylizace, protože celé je to takové hnědé, syrové, nepříjemné. Máte pocit, že to bude bolet a také to bolí. Příběh bohužel není nic originálního a prostě to jen plyne celkem příjemným tempem. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou nečekal od filmu nic a opět byl příjemně překvapen. Na někoho kdo příliš nekouká na akční filmy, je to akční dost a když to není akční, je to napínavý. Film má pěkný jednoduchý příběh a několik dobrých scén, z nichž vyčnívá samozřejmě ta úvodní, ale líbila se mi i ta s mobily, solidní napětí. Navíc je to celé dobře natočeno, i přidané filtry dobře působí a celé kvalitně zrežírováno. 75% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to levné, yeah, a ta shaky cam snažící se zakrýt lacinější akci byla občas taky over the top, ale nakonec to bylo celkem chytlavé. Dvojice policajtů, co se zaplete se skupinou polodebilních gangsterů a postupně se dostává do čím dál tím větších sraček. Přesně takhle přímočará ta zápletka je. Místy je to napínavé, místy docela vtipné a to zaplivané prostředí jihoafrických slumů a všudypřítomná korupce tomu dodávají potřebnou šťávu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama