Reklama

Reklama

Bed Romance

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Romantický / Komedie
Česko, 2014, 6 min

Obsahy(1)

Možná i ten vedle Tebe je hrdina! Krátký film od Davida Schöbla a jeho týmu "Wild and Crazy Guys", je o mladém muží - Bartolomějovi, který vypráví své přítelkyni hrdinný příběh, ve kterém se představuje jako akční hrdina, který ji zachraňuje ze svízelné situace. Příběh je velmi jednoduchý, ale ukazuje na to, že je důležité lidi milovat nejen pro jejich klady ale i pro jejich chyby. Originálně natočeno v průběhu soutěže 48 Hour Film Project Prague. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Na vtipnou akční blbinu málo vtipné, málo blbé a akce trpí slabým rozzáběrováním - prostě se jen zabírá ten, kdo zrovna střílí, kop z otočky se zase natočí tak, že kopající a kop není přes kopaného prakticky vidět, vystřelený mozek jsem zase považoval za průstřel srdce, akce je co chvíli přerušena v tom nejzajímavějším otravnou komiksovou vložkou... Vzhledem k tomu, že to vzniklo v rámci čtyřicetosmičky, je to akční, má to rozumnou stopáž, atraktivní dámu v nesnázích a žádné vyšší ambice, dávám za dvě. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Celý kraťas je jen o tom, že hrdina přijde, uvidí a zvítězí a tak to mám sakra rád, žádné dlouhé teátry, desítky užvaněných postav, děti, ugly actors, zahuhlané dialogy a trapné byty rodičů a hloubavé hlubokomyslné zakončení filmu, jak to známe ze všech těch jiných amaťáků. Leč i zde se najde nějaká ta chybka, která celkový dojem trochu zkazí. Pocítíte, že tu a tam by se dalo trochu přitlačit na husqvarnu. Jednou to je střihem, jednou dějově - to když očekáváte, že to tam hrdina vykosí pěstmi a kopy, když už se tak vyfešákoval (což by i podtrhlo humornou notu filmu), ale stane se jen, že to tam prostě vystřílí. Speciální pochvalu si film zaslouží za kostýmy a prostředí a vlastně i docela solidní herecké výrony a v neposlední řadě i ony proklamované kaskadérské kousky. ()

Reklama

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Některé akce byly moc hezké, neřku-li až luxusní:) Ovšem rozhodně by tomu pomohla důkladnější příprava toho, jak mají jednotlivé akce navazovat na sebe, a jak se budeme pohybovat v prostředí (nebo-li odkud kam hrdina jde... většinu času to nešlo poznat, jako by to bylo pouze natáčení improvizací z místa, kde jsem se zrovna náhodou nacházel:)). Hod granátu šel těžce přes osu. A musím souhlasit s Chozefem... průstřel mozku jsem pochopil až na dalším záběru...:) 50% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama