Reklama

Reklama

Der kleine Medicus - Geheimnisvolle Mission im Körper

  • Německo Der kleine Medicus - Bodynauten auf geheimer Mission im Körper (více)

Obsahy(1)

Nano je mladý chlapec, který žije po smrti svých rodičů u svého dědečka a babičky. Bohužel život u prarodičů může pro mladého chlapce znamenat i jisté trapné situace, kdy vás ranní rozloučení s babičkou před školou rozhodně na vrchol popularity nedostane. Nano má navíc velký zájem o biologii, ale ani studijní úspěchy vám nezaručí, že si vás všimne děvče vašich snů. I když kdo ví? Test z biologie se totiž blíží a i nejkrásnější dívka na škole občas potřebuje pomoct se studiem. Vše se navíc zkomplikuje, když si chlapcova dědečka vybere jeden šílený vědec jako "pokusného králíka" pro své šílené pokusy a do těla mu vpraví zmenšeného robota, který muže ovládne a ohrožuje dědečkovo zdraví i jeho okolí. Naštěstí zná Nano jistého profesora, který, jak se záhy ukáže, také pracuje na pokusech, při kterých zmenšuje speciálně upravenou loď, s jejíž pomocí se Nano, jeho vysněná dívka a jeden hodně zvláštní králík mohou vydat na záchranou misi... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je snad úplně všechno špatně. Animace je strašná, postavy i prostředí nepůsobí ani v nejmenším přirozeně, vše je až neskutečně hladké a barevné. Pohyb postav je absolutně nepřirozený v některých případech působí trhaně, jindy je zase až příliš uspěchaný. Zkrátka moc se na to koukat nedá. Postavy mi nebyly sympatické, hlavní hrdina je cool asi jako Justin Bieber, hlavní hrdinka je v podstatě jenom vypočítavá holčina, co se k hlavnímu hrdinovi přidá jenom proto, že potřebuje doučovat z biologie a chladný záporák a jeho ďábelský smích nepůsobí vůbec děsivě. No a dát jako zvířecího maskota mluvícího růžového králíka, to je dle mého naprostý vrchol nevkusu. Dialogy jsou někdy opravdu strašné, logika příběhu je hodně mimo a humor, kterému bych se alespoň pousmál, je tady také naprosto nepřítomný. Jako jediná pozitiva považuji námět a hudbu. Příběhů o objevování mikrokosmu zase tolik není a při lepším provedení a z trochou fantazie to nemusela být zase až taková tragédie, bohužel tady od obojího moc nebylo. Hudba nebyla hrozná, což je u takovéhohle filmu vlastně také pozitivum. Úplný odpad to není, ale je to poměrně hodně blízko. 1/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný až podprůměrný animák a bohužel nic moc víc. Je zde prostor pro celkem zajímavé dění, ale ten prostor je trestuhodně nevyužit. Mohlo to být epické, ale je to takové malé a ve skutečnosti bez pořádného nápadu v menších scénách. "Byl jednou jeden život" je v ohledu pozorování zevnitř mnohem zajímavější. ()

Reklama

Galerie (42)

Reklama

Reklama