Reklama

Reklama

Lindsey Stirling ft. Lzzy Hale: Shatter Me

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Drama
USA, 2014, 5 min

Režie:

Joe Sill

Obsahy(1)

Hudobný videoklip na pieseň Shatter Me z rovnomenného albumu, ktorý dubstep-huslistka Lindsey Stirling skomponovala s Diou Frampton, Markom Maxwellom a hlavne speváčkou Lizzy Hale. Ústredný motív tvorí oslobodenie mladej huslistky z hracej zasneženej nádoby s pomocou nielen hudby, ale aj robotníčky opravujúcej ozubené kolesá, ktorá pri práci nájde zaujímavé komponenty. (Marek1991)

(více)

Recenze (4)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Lindsey so svojimi dielami patrí v súčasnosti podľa mňa k tomu najlepšiemu, čo nám hudobníci dávajú. Jedno z jej famóznych diel, či už po hudobnej alebo videoklipovej stránke, kde je to tentokrát doplnené o výraznú hudobnú vložku a ďalšie z fantastických, možno trocha vedecko-fantastických diel je na svete. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Stále tvrdím, že ten hudobný elektrobordel podmaz, kazí atmosféru tak ako jej videoklipov, tak aj ruší vychutnať si husličky slečny Lindsey. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Vadí mi tam ten spev, ale inak veľmi fajn. Celkovo má Lindsey lepšie skladby bez spolupráce so spevákmi. Toto nástojné dubstepové prevedie sedí Linsey a jej husliam asi najviac. Klip verne korešponduje s nástojčivou atmosférou skladby. ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

Umelecký nádych, rýchla hudba, chrapľavý hlas Lizzy Hale, radosť pozerať takéto klipy. Má to svoju poetiku, pointu, spád a myšlienku. Lindsey a Pentatonix (prípadne spoločne) sú tým najlepším čo mladá hudobná scéna prináša. Dávajú do hduby totiž srdce. Tento klip je fenomenálny... 100% ()

Reklama

Reklama