Reklama

Reklama

Red Light Girls

(seriál)
  • Slovensko Prostitútky
všechny plakáty
Velká Británie, 2009, 6x45 min

Obsahy(1)

Ako sa žije ľahkým ženám v súčasnom Londýne, Los Angeles a Melbourne? Aj o tom rozpráva šesťdielny dokumentárny seriál z produkcie britskej stanice Granada Television, ktorý nás zavedie do temného sveta plateného sexu a pouličnej prostitúcie v troch metropolách na troch svetových kontinentoch. (TV JOJ)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi vydarený náhľad do života žien zarábajúcich si najstarším remeslom. Často sa venuje úplne iným zbytočným veciam - vystúpenie v TV programe a pod. Vybraté protagonistky sú v drvivej väčšine obstarožné, škaredé moletky, čo je trošku zavádzajúce, ale chápem, že musel byť problém presvedčiť ženy, aby sa verejne priznali k tomu, ako si zarábajú, takže si tvorcovia veľmi vyberať nemohli. Celková koncepcia tohto seriálu je ale zlá, keď už sa rozhodli ukázať prostitútky vo viacerých kútoch sveta, mali každej krajine venovať jednu časť a nie takto amatérsky zostrihať do jedného neprehľadného mišmašu, kedy sledujeme jednu slečnu, ako sa na niečo pripravuje, nato strih na inú slečnu z opačného konca sveta, ktorá rieši niečo úplne iné a za pol minúty zase strih úplne niekam inam. ()

toffy 

všechny recenze uživatele

Uz som si zvykol, ze na SK staniciach chodia same sra*ky, ale spravit dookument o prostitutkach ? Davam 1* za odvahu JOJke, ze to vobec vysiela... ()

StropS 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se chtěl podívat na privátek...a asi se mi to konečně splnilo. Díky Bohu, že to bylo nakonec jen v televizi. Dávám 3* prostě za to, že i když samotný dokument není nic moc a většina rozhovorů je na úrovni člověka s IQ houpacího koně, tak přesto osvětluje prostředí, které je pro mě tabu a teď vím, že o nic nepřicházím. ()

Reklama

Reklama