Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Dosť nelogický film vo viacerých smeroch. Žiadne zásoby vody na opustenom ostrove, žiadne jedlo zo sebou, len dokola hádky a riešenie nefunkčného vzťahu. Dve hviezdy sú hlavne za slušnú kameru a celkom dobrú hudbu, inak je to film na jedno pozretie. Herecké výkony oboch manželov priemerné, prekvapujúce momenty žiadne. Tvári sa to ako thriller, ale chýba tomu základ tohto žánru a síce napätie. Keď už náklady spojené s filmom neboli takmer žiadne, mohol režisér aspoň popracovať na dejovej línii. Takto je to len na 50% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo neskutočne sexy Tary Reid, asi by som tú hodinu a pol strávenú pri tomto filme nevydržal. Niečo takto zúfalo nudné som už nevidel veľmi dlho a dokonca by som to možno zaradil do mojej TOP10 najnudnejších filmov. Fakt ani štipka napätia, vlastne len Tara a Kip, jedna chatka na ostrovčeku a nuda. Myslím si, že toto je aj na debutujúceho režiséra dosť málo, ale už to nechám tak. Takže ak niekomu stačí k spokojnosti len Tara Reid (dávam jednu odretú hviezdičku práve za ňu), tak nech sa páči! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů je obrovský počet. Každý je v něčem jiný, ale my přesto na to koukáme se stejným zaujetím. Film nestojí za nic, ale přesto to nedokážete vypnout. Ať už kvůli zajímavému prostředí, hercům nebo ději, který se sice vyvíjí dost suše, ale má své kouzlo. Je tam spousta hovadin, ale být uvězněn na malém ostrůvku na malém jezírku není zase tak špatný nápad. 45% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo to byli ještě časy, kdybych s Tarou taky klidně odjel na dva týdny prcat do chaty u jezera (kdyby měla zájem) – to ještě byla pěkná a sexy holka. V dnešní době bych si o tu vychrtlinu a plastikou znetvořenou držku neopřel ani kolo (to už bych neměl zájem zase já). Jinak nám ovšem tento thriller/drama zrovna moc záživné podívané vskutku nenabídl. Začátek se nesl v duchu počáteční lásky, postelových hrátek a užívání si v pěkné přírodě (jezero, chata, lesy, nikde nikdo – ideální místo pro trávení času ve dvou). Pak ovšem začne pomalu vyplouvat na povrch narušená osobnost manželka a takový light teror může začít. Jenže tvůrci se zmohli jen na krátkou povedenou pasáž s pastí, brokovnicí, nožem a ustřelenou rukou – to je sakra málo… ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

I přes nevoli rodičů si Tara Reid vezme svého milého, s kterým pak projde znepokojivou svatební cestou a tupým příběhem, který bezesporu musel vznikat na koleni přímo na place. Své si užije i divák, protože tak primitivní děj v režii zdrogovaného amatéra, absurdní dialogy a nelogičnost celého příběhu, jsem už dlouho neměl tu čest vidět!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama