foto

Tara Reid

  • nar. 8.11.1975 (40 let)
    Wyckoff, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tara Reid se narodila 8. listopadu 1975 ve Wyckoffu. Už v dětství ukázala Tara veliký herecký talent, a proto jí rodiče přihlásili do dětské herecké školy, kam chodily i další celebrity jako Christina Ricci, Sarah Michelle Gellar a Macaulay Culkin. Poté navštěvovala hereckou školu Ramapo High School a odpromovala na Barnstable Academy.

Hereckou kariéru začala už v šesti letech v seriálu Child's Play. Po hororech NÁVRAT DO MĚSTEČKA SALEMS LOT a TEMNÁ LEGENDA přišla role ve filmu BIG LEBOWSKI. Avšak rolí kterou se katapultovala mezi hvězdy přišla o rok později ve filmu PRCI, PRCI, PRCIČKY a v pokračování PRCI, PRCI, PRCIČKY 2. V roce 2000 si zahrála ve filmu DOKTOR T. A JEHO ŽENY dceru Richarda Gera. Poté přišla série několika komedií JOSIE A JEJÍ KOČIČKY, SEXY PÁRTY a ŠÍLENÝ RANDE. Po komediích přišli nabídky také na horory. Hrála v hororech INCUBUS, VRÁNA 4 a SÁM V TEMNOTĚ od Uwe Bolla. Po hororech s nepříliš velkým úspěchem natočila Tara komedii IQ: GENIUS, ve které si hlavní role zahrály Whoopi Goldberg a Sharon Stone.

Martin "mabu" Burian

Herecká filmografie

2016 Sharknado 4: The 4th Awakens
Tie the Knot
Wild Things in Europe 3D
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Hungover Games, The
Charlie's Farm
Sharknado 2 (TV film)
2013 Žralokonádo (TV film)
2012 Lemon La Vida Loca (TV seriál)
Poslední záchrana
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
2011 Big Lebowski 2, The
Fields, The
2008 Velký maturitní mejdan
Vražedné představy
Zmije útočí (TV film)
2007 I.Q.: Génius
7-10 split
2006 Incubus
2005 Hitched (TV film)
Sám v temnotě
Tichý spojenec
Vrána 4: Pekelný kněz
2004 Smyčka
2003 Ali G Show, Da (TV seriál)
Ostrov smrti
Šílený rande
2002 Sexy párty
2001 Josie a její kočičky
Návštěvníci: Cesta do Ameriky
Prci, prci, prcičky 2
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Dr. T a jeho ženy
1999 Horká noc, hořké ráno
Prci, prci, prcičky
Velmi nebezpečné známosti
What We Did That Night (TV film)
1998 Big Lebowski
Girl
I Woke Up Early the Day I Died
Okolo ohně
Temná legenda
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1987 Návrat do městečka Salem's Lot
1982 Child's Play (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2014 Go Deep Inside the Hungover Games
2005 Big Lebowski: Jeff Bridges' Photography
2001 Backstage Pass (TV film)
1999 Spotlight on Location: American Pie (TV film)

TV pořady

2015 Sharknado: Feeding Frenzy (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Sugarcult - Bouncing Off The Walls (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace