Reklama

Reklama

UFC 185: Pettis vs. dos Anjos

(pořad)
Sportovní
USA, 2015

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 14. března 2015 v American Airlines Arena (Dallas, Texas). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Chris Cariaso vs. Henry Cejudo
2) Alistair Overeem vs. Roy Nelson
3) Johny Hendricks vs. Matt Brown
4) Carla Esparza (c) vs. Joanna Jędrzejczyk (UFC Women's Strawweight Championship)
5) Anthony Pettis (c) vs. Rafael dos Anjos (UFC Lightweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(10) Cariaso vs. Cejudo 3,5* Celkem povedenej zápas, ktere nemá zakončení před limitem. .......... (8) Nelson vs. (9) Evereem 4* Opatrný začátek a pak parádní striková akce a místy taktické vyčkávání. Další část zápasu hodně taktická. Poslední část podobná druhé. No osobně jsem čekal větší řežbu a chybí i zakončení před limitem. Celkově ale pěkná taktická striková podívaná. Vítěz si to zasloužil. ........... (1) Hendricks vs. (5) Brown 4,5* Pěknej i když trošku jednostrannej zápas. Opět chybí zakončení před limitem. .......... (c) Espanza vs. (1) Jedrzejczyk 5* Tak tohle je parádní ženský titulový zápas se spoustou pokusů o takedown a následným strikovým protiútokem. Drtivý TKO. ........... (c) Pettis vs. (1) dos Anjos 5* Tak tohle je celkem jednostranná pecka, ve který je spousta takedownů, a tvrdých úderů. Je to i celkem krvavý. Ani nevadí, že to nebylo ukončený před limitem. Masakr zápas. ............ Tak máme další povedený event, ve kterém je nejlepší hlavní zápas večera. 86% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápas byl jednostraná záležitost a s přihlédnutím k situaci, tak totální demolice. Johny Hendricks neukradl show jak chtěl, ale i tak vyhrál naprosto dominantně taktéž nad velcie nebezpečným a znatelně větším soupeřem. Nejočekávěnší fight Reem vs Nelson - Overeem si zavzpomínal na časy před UFC a Nelsona totálně rozbil koleny a kopy na tělo, sežral také pár granátů aby zavřel hubu haterům o skleněné bradě. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl vůbec nebyl nudný. Dívčí zápas Espanza vs. Jedrzejczyk skýtal opravdový sportovní orgasmus. Ostatní mače byly také ke koukání. ()

Reklama

Reklama