Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Zajíček Bing je roztomilá umíněná postavička, která má svůj vlastní obdivuhodný styl a velký smysl pro humor. S použitím těchto prostředků čelí stejným výzvám, jako děti v mateřských školkách: potýká se s oblékáním, s přesnídávkou a procházkami v parku. Příhody zajíčka Binga jsou díky své živosti a bezprostřednosti strhující a originální, a tak se určitě stanou oblíbeným pořadem všech malých dětí, ať už chodí do školky, nebo ne. (TV Minimax)

(více)

Recenze (45)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě, moje malá dcerka na to strašně ráda kouká, což plní účel tohohle dětskýho "naučnýho" seriálu. Ovšem pro mě je to utrpení koukat na tohohle lehce retardovaného králíčka. Výborně jsem se ale pobavil zde, při čtení recenzí, kde jsem si přečetl začátek recenze uživatelky "Jezinka.Jezinka", s úvodními slovy "Králíčkovi Bingovi se dějí různé věci, nebo on páchá všelijaké nepříjemnosti. ..." A v kontrastu s tím recenze uživatele Ricky_CZ: "Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. ..." Boží! :-D ()

diccon 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial by se mel jmenovat "Nekonecna selhani obtloustleho loosera". Dej se zjevne odehrava v chranene vesnicce, kam zoufali rodicove odlozili sve dementni deti neschopne zit v normalni spolecnosti a kde se o ne staraji pleteni dozorci Herr Flop, Frau Padget a Fraulein Amma. Kingem vsech salatu je Bing - oplacany kralik, ktery posere na co sahne. Sice svoje dementni chyby posleze vysvetli, aby jako sledujicim detem doslo, ze to byl fuckup (jakoze ponauceni pro priste), ale to mu nebrani vzapeti posrat neco dalsiho... Nejhorsi na tom je, ze hlavni myslenka serialu by nebyla spatna - ze vsichni delame chyby a dulezity je se z nich poucit a (coz uz v serialu neni) NEOPAKOVAT JE A PREMEJSLET. Vzdycky, kdyz se to na youtube rozjede odhanim deti od televize a vzpomiman na feldkurata Katze:"Svejku, za starych casu se lide nechavali obveselovat zrudami." ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Mě fakt fascinuje, co dnešní děti dostávají před nos. Na tenhle rádoby vzdělávací seriál jsem se dostal fakt jen náhodou, když jsem hledal velikonoční věci, ale s Velikonocemi tenhle skvost nemá nic společného. Tohle není králík, tohle je 8-ball koule, která ti v domácnosti s roztaženými prackami dokáže rozflákat a rozsypat v rekordním počtu třeba žrádlo. Už asi vím po kom má to jméno Bing. Rozleješ mlíko? Pan Bohdan Tůma jakožto dabér pečovatele ti to zamete. To je v pohodě... ALE PO NECELÝCH 7 sekundách ti ten vůl rozsype celý kornflejky a ještě s tou utěrkou to stejně utře a shodí vše na zem. Dále ti strčí celou šlupku do mixéru, vyluxuje hračky, namočí ti ručník do právě použitého hajzlu. Musím pochválit všechny pečovatele, kteří mají o děti starost, protože tenhle chlupatý ušák pravděpodobně dokáže vzbutit každou půlhodinu celou vesnici tím, že se opět někde přerazí, nebo poch*ije. Ona celá ta smečka je docela hardcore. Neuvidíš Pandu, kdy má nic jiného, než své oblíbené spoďáry a smějící se slonici. Do toho všude ty dospělácký memy s banánem. Takže ano je to v zásadě vzdělávací program na trénování nervů, a kdo nemá nervy, tak může být náhrada třeba buldoček, který má více rozumu. Pan Tůma se vážně v tom studiu musel bavit. ()

Kubiii 

všechny recenze uživatele

Lotrovská organizace, vedená plyšákem Flopem, která vychovává za své různé zvířecí druhy, které netuší, co jsou zač a kde jsou jejich praví rodiče. Bing a jeho kamarádi jsou zvráceným způsobem převychovávání k obrazu jejich věznitelů a nedochází jim, že takhle ukňourané není žádné stvoření na světě a mimosvětě. Jsou abnormálně nesoběstační, vymýšlí všelijaké blbosti a ptají se na tak stupidní věci, že je na mimice Lorda Flopa vidět známka zoufalství a nedostatek trpělivosti. V některém z dílů očekávám masakr. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po x-tém opakování jsem začal přemítat nad tím co je Rylanceův Flop zač a došel k závěru, že jde o robotickou formu vychovatele (ukrytou v prošívané hračce). Bingovi rodiče se v příbězích nevyskytují je tedy jasné, že byli násilně zabiti a jejich syn následně umístěn do vesnice/umělé reality, kde se o tyto traumatem postižené děti starají. Marně hledám pilotní epizodu, kde by toto bylo vysvětleno. Vědeckofantastický koncept Britové ale umně vetkli i do výchovných pohádek pro děti. Určitě je to kvalitnější než Ordinace, Ulice nebo Slunečná. Bing právě zabil motýla! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost. (Jiri_Jaros)

Reklama

Reklama