Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Susan Gittes (Linda Fiorentino) udělala zázračnou kariéru na poli béčkových hororů. Popularita jí však začala dusit, utápí se v alkoholu a bezcílných románcích. Její obsazení sice zaručuje úspěch filmu, ale také znamená snášení hrozných manýrů agresivní hvězdičky. Štáb tedy kvituje, že si herečka vezme pár dní volna. Susan na dovolené potkává spořádaného obchodníka Paula (C. Thomas Howell). Zdánlivě nesourodí lidé si k sobě rychle nachází cestu, mezitím se však po stopě Susan vydává policie, neboť v jejím karavanu byl nalezen mrtvý muž... (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbilo, zvláště když to vezmu v mantinelech video/TV filmu. Dávno zapomenuté hvězdičky své doby C.T.Howell a Linda Fiorentino jsou milouši a žádný dřeva, celkem zajímavá zápletka i vyústění. K tomu další zábavný ksichtíky jako zpěvák Adam Ant (bohužel jen cameo, byť vtipné), Isaac "Tirák & Duke" Hayes či parťačka Robocopa Nancy Allen. Ti všichni jsou velmi sympatičtí a i to je slovo, které se mi jako první vybaví u tohohle příjemného béčka. U nás vydal v roce 1995 na VHS Lucernafilm video. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý televizní rádoby erotický thriller bez erotiky o herečce (Fiorentino) která je podezřelá z vraždy a tak se schová v hotelu kde se zamiluje do Howella a Nancy Allen. Celý je to nijaký, prostě na prd. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Film je naplnený hercami zo starých čias a jednorázovými aktérmi, ako Peter Lupus ("Mission Impossible") a Don Most ("Happy Days"). ()

Reklama

Reklama