Reklama

Reklama

Recenze (5)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes rozporuplnost mohl díl nést celkem slušné morální téma o tom, že slušnost, jak vybudovat "lepší" společnost netkví v pomstychtivosti a násilí... Škoda, že konec dílu to nepotvrzuje... :/ Upřímně nechápu vysoké hodnocení dílu a přestávám si myslet, že je to tím, že nemám souvislost z předchozích epizod... :/ ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě jedna z nejlepších epizod FTWD. Konflikt Virginie a Morgana je dost podobný konfliktu Ricka a Negana z hlavního seriálu. Po celou epizodu bylo cítit obrovské napětí a děj obsahoval mnoho zvratů, které nepůsobili nijak špatně. Po minulém dílu, který mně připadal takový neuspořádaný, přišla téměř hodina čisté satisfakce v podobě skvělého a poutavého děje. Opravdu mě zajímá, co se bude dít dál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně kvůli tomuhle FTWD nesnáším. Retardovaně šroubovaný děj vyvíjející se zcela nelogických způsobem, který by ve výsledku dopadl stejně i bez těchto debilních tanečků. Epizoda není nudná, jen epický debilní. Morgan opět downgadoval na sluníčkáře a pokud se někdo může chovat jako debil, vybere si svou šanci. Včetně June a jejího polovičatého řešení. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama