foto

Christine Evangelista

  • nar. 27.10.1986 (30 let)
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Arrangement (TV seriál)
The Leak (E03)
The Ex (E02)
Pilot (E01)
2016 Bleed for This
Long Nights Short Mornings
Živí mrtví (TV seriál)
Sing Me a Song (S07E07)
2015 Stážista
The Adversaries (TV film)
Živí mrtví (TV seriál)
Vždycky zodpovídáš (S06E06)
2014 Red Butterfly
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2012 Alter Egos
Chicago Fire (TV seriál)
2011 Escapee
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
Underground
2010 Harvest
2009 Jonesovi
Pan Dokonalý
2008 9th Circle, The
2007 Goodbye Baby
Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace