foto

Christine Evangelista

  • nar. 27.10.1986 (30 let)
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bleed for This
Long Nights Short Mornings
2015 Stážista
The Adversaries (TV film)
2014 Red Butterfly
2012 Alter Egos
2011 Escapee
Underground
2010 Harvest
2009 Jonesovi
Pan Dokonalý
2008 9th Circle, The
2007 Goodbye Baby

TV seriály

2017 The Arrangement (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (9)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Sing Me a Song (S07E07)
Cela (S07E03)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Vždycky zodpovídáš (S06E06)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
A Dark Day (S02E20)
Tonight's the Night (S02E13)
Out with a Bang (S02E12)
další epizody (4)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace