Reklama

Reklama

Léto v Burgenlandu

(TV film)
  • Německo Ein Sommer im Burgenland (více)

Obsahy(1)

Obchodník Paul Graf žije v Berlíně, ale momentálně pracuje v Hong Kongu, doma jeho matka otevře jeho poštu a zjistí, že se stane otcem.....aniž by se s ním radila odjede za nastávající matkou Ninou, aby jí viděla. Odjíždí na farmu strýčka Haralda Brandla, kde najde klíč k minulosti Grafovi rodiny. Harald uprchl z Maďarska během potlačovaného povstání... Paul přijede a chce navázat pouto s nenarozeným synem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (1)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Několik důvodů film vidět: Milujete čápy a klapání jejich zobáků ve vás vyvolává pocity srovnatelné s orgasmem. V noci se vám zdá o Neusiedler See, bez šustění rákosí prostě neusnete. Vaší druhou mateřštinou je maďarština, místo vepřo, knedlo, zelo si raději dáte perkelt s noky. V Brugendlandu se cítíte jako doma a když tam nejste osobně, musíte ho vidět aspoň na obrazovce. Pokud je správně a) b) c) i d) žádný děj nepotřebujete. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme odznie skladba "Sad Love Valse" od slovenskej huslistky Barbory Botošovej, vnučky Jána Berkyho Mrenicu. Vo filme sa Barbora Botošová a kapela Bohémiens objavia ako komparz. (giaruj)

Reklama

Reklama