Reklama

Reklama

Lang ya bang

(seriál)

Série(2) / Epizody(104)

Obsahy(1)

Nadějný mladý válečník se jako jediný těsně vyhne smrti při politickém atentátu, při kterém vymře celý jeho rod. Poté, co se z ran zotaví, vezme na sebe cizí podobu a pod jménem Mei Changsu se vrátí do paláce, aby zpřetrhal nitky dvorních intrik, potrestal spáchané bezpráví a pomohl dosadit na trůn svého bývalého přítele, prince Jinga. (mrtvej pes)

(více)

Diskuze

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Škoda, že to taky není na Netflixu :'(
Podle všeho, co jsem se zatím dopátrala, je to must-watch.

Mkqp

Mkqp (hodnocení, recenze)

Vavča

Mam vyhrazeny asi tyden :D. Nebyt nemocnej, tak si tenhle seros jeste hodne dlouho nepustim, ale je to fakt jizda. Korejci by se meli ucit jak udelat intrikarsky historicky serial :D. Zatim jsem u 6. dilu a raketovou rychlosti jedu dal :D. Zatim obrvoska spokojenost. Nechce nekdo udelat cz/sk titulky? Tenhle serial by si je urcite zaslouzil ;).

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Vavča

Vavčo, protože ti to asi naše otrocká republika neřekne, tak ti píšu já - lze stáhnout druhou sérii Lang Ya Bang :-)

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Perfektní série, musíte si vyhradit hodně času, asi tak 2-3 měsíce. Zapomeňte na to, že to budete hltat obvyklým tempem, tohle je relativně pomalý, náročný a propracovaný seriál, na rychlost a dramatické zvraty se tady vždy nehraje, naopak potichoučku, polehoučku, vynikající Hu Ge v hlavní roli vojáky zrazené armády, který si po letech přišel na císařský dvůr pro pomstu. Pokud budete neuváženě sledovat seriál v rychlém tempu, hrozím Vám akutní otrava, takže dejte si čas. Byl bych rád, kdyby recenzi sepsala Maedhros, nebo někdo, kdo je v sinologii a historii více doma. Opět mě jen může mrzet, že naše otrokářská republika nám neumožňuje sledovat asijskou produkci v profesionálním módu, aby ti správní a vhodní lidé mohli věci doporučovat a nemusel jsem to tady objevovat dva roky zpětně, jako ostatní.

na příspěvěk reagoval Krysap, Mkqp

Reklama

Reklama