Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gideon získá paměti hraběte, díky kterým by ho mohl porazit. Gwendolyn s ním stále nemluví, protože jí zradil a ona ho miluje. Musí však začít spolupracovat, aby se postavili lóži a vymanili se z jejich nadvlády... Lóže chce donutit Diamant a Rubín, aby naplnili své poslání. Potřebuje chronograf, aby uzavřela kruh krve, tím získá hrabě moc a lóže převezme vše pod kontrolu – školství, zdravotnictví i média. Gideon má paměti hraběte, o kterých si chce promluvit s Gwendolyn, ta s ním však nemluví, protože jí zlomil srdce. Gwendolyn je nešťastná a sní o Gideonovi, také podléhá nepředvídatelným skokům do minulosti, a tak ji Gideon přesvědčí, aby s ním šla do lóže. Společně pomocí chronografu se vydají do minulosti, Gideon se jí omluví a chce zůstat dobrými přáteli, což Gwendolyn naštve. Charlota spolupracuje s lóží a řekne jim, že ví, že má Gwen druhý chronograf od Lucy a Paula. Gideon tajně skočí do minulosti, kde chce zabít hraběte. Z jeho pamětí zjistil, že jeho moc nabude až Gwendolyn zemře. Gideon je při pokusu o zabití chycen a držen v žaláři. Gwen chtějí unést muži z lóže, ale Charlota, na kterou je Gideon naštvaný, je díky tréninku zneškodní. Bernard ji odveze do domu Lucy a Paula. Hrabě chce vyměnit Gideona za chronograf, což se nesmí stát... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, ale Němcům se vedle hitovky Fakjů pane učiteli podařilo natočit ve stejném čase i poněkud zajímavou fantazijní trilogii, která sice nenadchne ve velkém, ale rozhodně ani neurazí. Rozjela se špičkově s tím, aby trochu lenivě skončila. Už ale zpočátku na mě celá “drahokamová” série působila více televizně než vznešeněji, navzdory tomu, že všechny tři díly si poslali Němci sami do kin a zjevně to nebyl špatný tah. Zajisté bych už ani Rubínu, ani Safíru ani Smaragdu nedal druhou šanci, na zabruslení do romantických fantasy, měřených především na náctileté publikum, jsem byl ovšem mile překvapen. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé zakončenie série. Po prvom pozerateľnom diele a po vcelku vydarenom diele druhom som sa na zakončenie tejto romanticko-dobrodružnej a áno, veľmi jednoduchej série tešila, ale tretí diel ma pomerne sklamal. Veci z knihy scenár zmenil k horšiemu, nedržiac literárnu červenú niť, skončiac v zmysel nedávajúcom chaose. Škoda toho. Dve hviezdy akurát za postavu Charlotty, ktorej vývoj mi vo filmoch prišiel sympatickejší. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nespornou výhodou prakticky všech fantastických příběhů je nepřeberná škála triků, kterými si mohou vypomáhat. A pokud náhodou v průběhu času zjistí, že jim ke štěstí - a k úspěšnému završení dějové linie nestačí triky stávající, s nimiž už je divák obeznámen, mohou je flexibilně inovovat, popřípadě za běhu měnit jejich pravidla, aniž by tím napáchali nějaké rozsáhlé a nevratné škody na své tváři. Zápletka tudíž míří směle do finále a v zájmu svých hrdinů a vlastního finančního ohodnocení dělá, co může - a co jí scénář a režie dovolí. Dlužno dodat, že nikterak nevyčnívá - její kvalita v podstatě kopíruje úroveň předchozích dvou dílů ... s tím, že přitažlivost hlavní hrdinky zůstává téměř na bodu nula - ale to je jenom můj subjektivní a dosti nepěkný názor, který se snažím neplést do hodnocení (nicméně stojím si za ním). Neduživé a nedůležité 3* ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ak Lucy a Paul boli rodičia Gwen a v jednej chvíli povedal pán Bernard, že sú jeho starí rodičia, tak aký bol vzťah medzi ním a Gwen? Bol jej synom? Alebo dcérou? ... či som nedávala pozor? Chvalabohu, že je koniec ... alebo možno nie, však Gwen a Gideonovi sa narodí párik cestovateľov v čase a máme tú ďalšiu trilógiu. Apropo pán Bernard na tom fáre jazdil ako diabol. ()

Marty1905 

všechny recenze uživatele

Závěr série nám přinese ještě pár novinek. Rubín se naučí bojové umění. Zjistí, že má speciální dar. Možnost cestování časem i bez chronografu. Přes to, že to vypadá, že hrabě a jeho spolek vyhrají. Fanouška trochu zklame závěr kde hrabě i přes veškerou snahu vyhraje. Jenže naštěstí náš rubín ještě neřekl poslední slovo. Za mne celkově povedená trilogie Celá série filmů musela být velice náročná na rekvizity a dobové kostýmy. Vše se ale náramně povedlo. Za mě 90% jasných. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama