Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gideon získá paměti hraběte, díky kterým by ho mohl porazit. Gwendolyn s ním stále nemluví, protože jí zradil a ona ho miluje. Musí však začít spolupracovat, aby se postavili lóži a vymanili se z jejich nadvlády... Lóže chce donutit Diamant a Rubín, aby naplnili své poslání. Potřebuje chronograf, aby uzavřela kruh krve, tím získá hrabě moc a lóže převezme vše pod kontrolu – školství, zdravotnictví i média. Gideon má paměti hraběte, o kterých si chce promluvit s Gwendolyn, ta s ním však nemluví, protože jí zlomil srdce. Gwendolyn je nešťastná a sní o Gideonovi, také podléhá nepředvídatelným skokům do minulosti, a tak ji Gideon přesvědčí, aby s ním šla do lóže. Společně pomocí chronografu se vydají do minulosti, Gideon se jí omluví a chce zůstat dobrými přáteli, což Gwendolyn naštve. Charlota spolupracuje s lóží a řekne jim, že ví, že má Gwen druhý chronograf od Lucy a Paula. Gideon tajně skočí do minulosti, kde chce zabít hraběte. Z jeho pamětí zjistil, že jeho moc nabude až Gwendolyn zemře. Gideon je při pokusu o zabití chycen a držen v žaláři. Gwen chtějí unést muži z lóže, ale Charlota, na kterou je Gideon naštvaný, je díky tréninku zneškodní. Bernard ji odveze do domu Lucy a Paula. Hrabě chce vyměnit Gideona za chronograf, což se nesmí stát... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

jo konec stál za starou belu.....já osobně bych nechala Gideona vypít  tu zelenou břečku a byli by oba nesmrtelní a milovali se a procházeli časem a dělali nějaké fajn věci, pomáhali a užívali si života.....přicházeli by pomoci tam, kde je to třeba a stali se tak legendou....konec

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Totální crush mám na tuto sérii, je to hlavně o romantice, ale mě osobně se na to kouká lépe než na Hunger Games po letech (bohužel na tom mají zásluhu právě někteří fandové HG)..... oproti dvojce to není takový požitek, dvojka ale v hodně případech bývá ta nejlepší, takže se není čemu divit.... jenom ta věc s Gwendolyn a nesmrtelností atd.... to se mi zdálo přitáhnuté za vlasy, ale zde aspoň na konci se rozhodli jít cestou, že jak Gwendolyn, tak i Gideon budou smrtelníky, já vím, těm, co četli knihu, tak jsou naštvaní, no já předlohu budu číst až teď :), takže za mě žádný problém.

Reklama

Reklama