Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tak se zase uklidníme, nadejcháme se čerstvýho vzduchu a řekneme si hezký pozemský hello. Nový Star Trek si totiž rozhodně nezaslouží okamžitý odpálení. Na to klade až moc dobrých otázek, baví svou neskrývanou ambiciózností a pokračuje v éře nádherných přeletů kamer a bezvadné technické stránky, kterou tomu vlepil strejda J. J. Jasně, obsazení hlavní postavy není ideální, divné televizní prostřihy jakbysmet a pilot sám o sobě bez druhé epizody kvůli odpornému cliffhangeru moc nefunguje (přitom stačilo druhou přilepit k první, smířit se s dvouhodinovou stopáží a říkat tomu furt pilot) - furt je to ale jenom rozjezd a jako takovej funguje skoro na jedničku. Fullerova ruka je minimálně co se načrtnutého příběhu znát a pokud to v dalších dílech nějak výrazně nespadne, čeká nás zjevně moc dobrá podívaná, která značce Star Trek za žádných okolností nebude dělat ostudu. Co víc byste sakra chtěli? 8/10 ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po 5-tich častiach...Po dlhom čase nový Startrek seriál a hodnotenie riadne rozpačité. S takou produkciou a rozpočtom by som očakával niečo lepšie...neviem to presne opísať, ale chýba tomu niečo. Azda príbeh...ten je taký...no ťažko uveriteľný a nevtiahne Vás do deja. Navyše Klingoni...vyzerajú ako figúrky z Lunaparku..Pôvodní boli lepší. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky na úrovni niektorej kinoprodukcie. Nečakaný odklon od pôvodných myšlienok, ale inak skvelý. Podobný odklon bol aj Stargate Universe od pôvodných sérii, tým teraz neporovnávam doslovne, nakoľko Star Treky nikdy neboli natoľko humorne odľahčené ako Star Gaty... Som jednoducho Trekkie, Star Gate Fan aj Star Wars Fan. Asi tak. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach! Necakal som nic, dostal som vela (ok, kecam, bol som plny nadeji.. no po harajucej vulkanke v Enterprise a J.J.-ovych eskapadach... proste jaksi opustite nadej.. potom uz len Disney kupi Hviezdne vojny a stary sci-fi superguru a.k.a. two-hit wonder.. narve do svojej poslednej vizie prilis vela flauty.... a zacnete byt kapku skepticki).. .. prvy diel..cista eufo.. uvidime :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako pardon. Triky jsou sice na TV seriál vymazlené, ale nudné je to jak sviň, předvídatelné na minuty dopředu, a přitom se tam za skoro hodinu stane jen to, že někde u rozbitého korábu federace narazí na Klingony - nic víc, nic míň. Mezi tím běhá zástupkyně velitelky - jo, je to celé spíše feministické, ale o to až tak nejde - a chová se jak idiot, kterého měla kapitánka už dávno suspendovat a dát vychladnout do lochu. Nemá argumenty, ale pocitově VÍ, co se má SPRÁVNĚ udělat. A protože scenáristé z ní udělali hlavní postavu, tak samozřejmě MÁ VŽDYCINKY PRAVDU. Zlatá a sem tam se mýlící Janewayová. Navíc kdejaký díl Star Treku let minulých, i ty díly ze 60. let, je akčnější a napínavější než takhle trikově hezká nuda. .... Jo a když byla holka vystavena radiaci a má léze - jak to, že jí neslezly vlasy?! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama