Reklama

Reklama

Vraždy v Brokenwoodu

(seriál)
  • Nový Zéland The Brokenwood Mysteries (více)
Drama / Mysteriózní / Krimi
Nový Zéland, (2014–2024), 72 h 14 min (Minutáž: 85–95 min)

Kamera:

Marty Smith

Hudba:

Joel Haines

Hrají:

Neill Rea, Fern Sutherland, Pana Hema Taylor, Colin Moy, Jodie Rimmer, Shane Cortese, Roz Turnbull, Peter Hambleton, Ingrid Park, Stephen Papps, Ian Hughes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(10) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Vítejte v překrásném, idylickém venkovském městečku Brokenwood. Počet obyvatel 4900. A pomalu, ale jistě klesá… Po jednom nebo po dvou podle toho, ke kolika vraždám tento týden došlo. Ano, k vraždám tady skutečně dochází. Samozřejmě za záhadných, bizarních a znepokojivých okolností. Místní obyvatelé většinou umírají ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, a obvykle jde o někoho z vašich blízkých. Jejich pachateli jsou ti, které byste nikdy nepodezřívali a do kterých byste to nikdy neřekli. Vraždy v Brokenwoodu vás nechají napnuté až do samého konce – a vyřešit je dokáže jedině místní policejní tým. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele kolemjdouc k tomuto seriálu (5)

Vraždy v Brokenwoodu (2014) 

celková spokojenost.Žádné kudrlinky,žádné honičky,střílečky - jen to přidělení starého auta scénářem je už otřepané.Neohrabaný ,obtloustlý policajt, který neni žádný Rambo a přesto měl čtyři manželství mladá kolegyně se asi dočká překvapení.Tato ostrovní krimi je zase něco jiného.Výběrem herců, způsobem vyšetřování.Opravdu zajímavé.Aspoň pro mě. ()

Série 6 (2019) (S06) 

poslední série a je mi to moc líto.Sledování všech jsem si užívala.Výkony herců,scénáře,kamera,režie a konečně i český dabing neměl chybu. ()

Série 7 (2021) (S07) 

sedmá série mi přijde už taková nějak laxní jakože už jsou všichni unaveni.Zdá se mi že už nemá tolik šťávy jako předešlé.Zejména patoložka Gina je už ve své roli otravná.A to mi bylo líto že šestá série skončila  a další neavizovali.Ale pak jsem se zaradovala, že chystají sedmé pokračování.A poměrně jsem dosti zklamaná.Ale to je asi osud všech seriálů ()

Od kolébky do hrobu (2022) (S08E01) 

tahle ,zatím asi,poslední série se nese v maličko odlehčenějším duchu než všechny předešlé.Namátkou :když vidíte ,při dialogu dvou herců v autě vzadu posazenou omotanou figurínu,nainstalovali ji tak že vidíte že pozorně poslouchá :jo, tyhle detaily fakt můžu :-))) Vynikající český dabing.Dosti asi záleželo na překladu.Pak když to všechno synchronizuje je znát i pohoda herců na plátně  a i v dabérském studiu.Všechny série měly kvalitní scénáře a i to křoví muselo hrát kvalitně.Režisér byl asi pes. ()

Čtyři požáry a jeden pohřeb (2022) (S08E06) 

tahle epizoda byla o požáru ,ale obsah byl jak zkomírající, doutnající ohniště.Už to nemělo tu brokenwoodskou klasickou jiskru .A když Gina vypadala jak smutný ,opelichaný papoušek tak to je co říct. ()

Reklama

Reklama