Reklama

Reklama

What’s in the Darkness

Krimi / Rodinný
Čína, 2015, 99 min

Obsahy(1)

Ve městě v provicii Hebei dojde k vraždám, znásilnění a zmrzačení několika dívek. Jedním z policistů nasazených na případ je Qu Zhicheng, otec mladé Jing. Jing je naivní, stydlivé děvče v pubertě, které si začíná uvědomovat své tělo a svou sexualitu. Její sexuálně uvědomělá kamarádka Zhang Xue je jejím přesným opakem. Její otec, rovněž policista nasazený na případ, zase představuje protiklad k vyšetřování Qu Zhichenga. Kriminální linka tvoří pozadí pro portrét dospívající a zmatené Jing, která zápasí se svou pubertou. Debut režisérky Wang Yichun reflektuje její vlastní vzpomínky na dospívání v severočínské provincii na počátku 90. let. (Kinoart.cz)

(více)

Recenze (2)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Filmem rozhodně zklamaná nejsem. Práce s kamerou je zajímavá, zachycení dospívání citlivé a milé. Film je poměrně dynamický, rozhodně ne napínavý. Má svoje vlastní kouzlo. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Film, který neurazí, ani výrazně nenadchne. Občas vás přinutí k hlasitému smíchu, či odfrknutí nad originálním vtipem či přirovnání. Ale vcelku je děj dost mdlý a jednoduchý. Herecké výkony ucházející a uvěřitelné. Shlédnuto v rámci festivalu Kino Asia 2017 v Kino Art svého času v azylu v Distillery. ()

Reklama

Galerie (52)

Reklama

Reklama