Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (364)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy už je pro mě asi nejpřednějším francouzským hercem rodinných komedií s příchutí dramata současnosti. To, v jakých filmech se totiž objevuje, je radost pozorovat. Narážka na Eddie Murphyho, která zazněla ve filmu, je mimochodem dost na místě. Je mu hrozně podobný. A svým pozitivním přístupem k hraní spolu s jeho osobností, nezkazí žádný film…včetně tohoto. I dva jsou rodina má opět krásně natočený, lidský a úsměvný příběh, pro který stojí za to si na něj počkat. Je to trošku cajdák, ale během filmu Vám bude tak krásně příjemně, že Vám to vlastně bude úplně jedno. Svým laskavým humorem totiž dokáže pohladit na duši. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Nádherné science fiction z alternativní reality, kde se lidé připojují na facebook jednou za 8 let, angličtina se vyvinula do podoby kdy se francouz za celou dekádu pobytu v Londýně denně v kontaktu s lidmi není schopen naučit ani slovo, bílé superplaché maminy předávají svého novorozeného mulata prakticky neznámému černochovi (sakra to ale musel bejt mejdan, když ho ani podle barvy netrefila) a v Anglii neexistují transplantace srdce. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Omar Sy je sympaťák, o tom žádná. Zpočátku mi trochu vadil celý ten ztřeštěný a až absurdně přehnaný koncept výchovy (takový dětský pokojíček by asi chtěl každý capart), nicméně postupně v kontextu celého filmu a příběhu je logicky ospravedlnitelný. Je fakt, že nejde o komedii, při které by se člověk skutečně hlasitě zasmál (ačkoliv kdo ví, francouzští diváci jsou možná bujařejší), spíše z vás řada momentů vyloudí jemný úsměv na tváři. Tak jako tak k nám z Francie (vlastně z Londýna) míří zase jednou povedený a poctivý kus filmařiny. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

"Můj otec mne naučil čelit strachu, má dcera životu...". Po smíchu vždy přijde pláč a po životě smrt. Tak jsou naše osudy předurčeny. Většina z nás má nepřeberné množství možností, jak nakládat s milostivě poskytnutým časem, málokdo si ovšem přizná i své povinnosti, třeba zpestřit tento neveselý svět alespoň jednomu bezbrannému človíčkovi. Demain tout commence částečně definuje slovo rodina, navrhuje alternativy, chvílemi staví diváka do role soudce. Nabízí nám také, sice několikrát pojištěné, nicméně skutečně nefalšované silné emoce, po stránce humorné i dramatické. V hodnocení tohoto filmu, nepochybně pro širší publikum, mne utvrdila hlavně precizní režie a skvělé herectví hlavních protagonistů, které vrcholí v poslední půl hodině, jež si dovolím označit za fantastickou. [Filmový Klub Citadela-Litvínov] ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Definitivní důkaz toho, že Omar Sy je králem dramedií se sociálním podtextem. Nedotknutelní mohli být náhoda, Samba pak štěstí, ale tentokrát už jde o sázku na jistotu. Na svojí domácí půdě tenhle chodící optimismus zkrátka vedle nesáhne. A i když se zvraty mohou zdát jako očekávané a až příliš na city hrající, vine se celým příběhem menší, ale o to důležitější, oči otevírající myšlenka o užívání si života plnými doušky. A to pak slzy pálí pořádně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama