Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (364)

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzi se opět zaskvěli a takhle natočit dojemný i zábavný film umí natočit pouze oni. Dokážu si představit, co by s tímhle námětem a scénářem provedla americká produkce. Omar Sy si ve Francii zajistil díky Nedotknutelným přednostní místo ve filmech podobného ražení, všichni ostatní jej dobře doplňují a křehká a éterická Clémence Poésy se pro jednou pěkně vybarvila. Po delší době opět kvalitní film, v případě francouzské produkce je to z valné většiny sázka na jistotu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy už je pro mě asi nejpřednějším francouzským hercem rodinných komedií s příchutí dramata současnosti. To, v jakých filmech se totiž objevuje, je radost pozorovat. Narážka na Eddie Murphyho, která zazněla ve filmu, je mimochodem dost na místě. Je mu hrozně podobný. A svým pozitivním přístupem k hraní spolu s jeho osobností, nezkazí žádný film…včetně tohoto. I dva jsou rodina má opět krásně natočený, lidský a úsměvný příběh, pro který stojí za to si na něj počkat. Je to trošku cajdák, ale během filmu Vám bude tak krásně příjemně, že Vám to vlastně bude úplně jedno. Svým laskavým humorem totiž dokáže pohladit na duši. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čas strávený s vlastným dieťaťom je nenahraditeľný, čas, ktorý sa už nikdy nevráti a nebude sa nikdy opakovať - celkom šikovne namiešaný mix drámy a komédie, smutných a veselých vecí, ktoré sa tu po chvíľke účinne striedajú... Máme tu príbeh ako zo života - dieťa opustí matka, strčí ho do ruky ešte nezodpovednému otcovi a hajde do sveta. No poviem vám, takú matku by som zavesil hore nohami do prievanu. Na druhú stranu ale práve takéto udalosti dokážu človeka primäť aby konečne dospel... no a zo Samuela sa stal sympatický a príkladný otec, úplne v protiklade s maximálne nesympatickou (svojim konaním) Clémence Poésy. Výborná, horko-sladká záležitosť a vôbec nie prvoplánová, čo je u tohto typu filmov celkom vzácnosť. Nadpriemer. 75/100 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh ze života. Nikdy nevíte co se může stát a život občas dokáže být i takto drsný. Ovšem z drsné situace se může stát vaše životní štěstí. Vztah Samuela a Glorie je hezký, je fajn sledovat jak Sam svoji dceru vychovává. Trošku nudnější mi pak přišla pasáž na závěr, kdy se začali přetahovat s Kristin o to, komu bude svěřena do péče. Jinak Omar Sy opět vynikající výkon. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, že se jedná o remake mexického filmu Bez návodu, což je snímek, který mi teda zrovna nějak extra vydařený nepřijde. No a tohle je obzvlášť zbytečný remake. Opět jsem se teda usvědčil, jak špatně napsaný je scénář. Primitivní, předvídatelný, plný klišé. Máte pocit, jak kdybyste všechno stokrát viděli jinde. Jako komedie to není vtipné a jako drama je to kýčovité, dost často to i nudí. Pokud nemáte vyloženě chuť na typickou špatnou dramedii (možná spoiler) alá "otec volnomyšlenkář, musí vychovávat dítě, ze začátku to má těžký, pak přijde sblížení, dělá všechno pro dobro děcka, vážná nemoc, myšlenka na závěr", pak určitě nebrat. Nedivím se, že se spousta lidí upřímně dojme a bude se jí to líbit, ale že to má zde přes 80 %, to už mi moc jasný není. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama