Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Když nás Walker s Vasquezovou podrazili, vyfoukli mi místo ministra zahraničí před nosem, nebylo o čem pochybovat. A tys mi to připomněla. Zvolili jsme cestu, těžkou, bez záruky, kam nás zavede. Chtělo to mít zatraceně silný žaludek. Jako na všechno další, co jsme museli udělat. Teď buď zase silná, Claire,“ nabádá Frank Underwood svou ženu a rekapituluje bez pokory svou minulost. Přestože ho v kómatu navštívily běsy jeho života, zdá se, že zůstává stejný. Frankovo tělo přijalo játra od mladého dárce a jeho kroky opět míří do Oválné pracovny. Claire odmítá být „jen“ první dámou a, stejně jako Frank, si jde tvrdě za svým. Na scéně se objevuje nový kandidát na prezidenta – urostlý, krásný, zkrátka ukázkový prototyp úspěšného Američana, Will Conway. Využívá nejen sociální sítě, které doslova v přímém přenosu ukazují jeho rodinný život, ale i výzkumy a manipulace, které sociální sítě a internet umožňují. A Frank se doma, bez kamer a publicity, obrací na Claire: „My je zničíme, Claire.“ (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Frank medzi obrazmi Kennedyho a Reagana)”Hmm, all three of us took bullets. Well, I know why we're smiling. We survived.” Frank sa bez nejakých okolkov vracia späť priamo proti novému konkurentovi, čo sa mi spočiatku zdalo ako príliš unáhlené, ale radšej nech sa dej hýbe rýchlo vpred ako by mal stagnovať na mieste. Frank hláškuje vo svojich monológoch, ktorými po dlhej dobe konečne opäť oslovuje diváka a navyše znovuzískal stratenú chémiu s Claire, ktorá bola v posledným častiach značne narušená. Proste je na čo sa pozerať... ”Francis, are you there?” “We're going to destroy them.” “Yes, we are.” ()

Reklama

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joel jako Conway se tam objevil z čista jasna (ačkoliv jsem věděl, že bude v téhle sérii) a přijde mi strašně mladej na prezidenta, ale 40 mu asi bude no. No, Underwoodovi ho neskutečně smetou, ani bych se nedivil, kdyby vyvraždili celou jeho rodinu. Frank je schopen všeho. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představení nového hráče do hry. Nejeví se na první dojem tak zajímavě a s potenciálem, ale scénáristi to zcela jistě učesají tak, aby bylo o drámo postaráno. Navíc mladá krev nikdy neuškodí a uvidíme co z toho bude, mezitím Frank nabírá sílu a tu správnou fazónu před koncem další série. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama