Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Hongkongu je unesen pouliční umělec a mág, který má nadpřirozený dar manipulovat s ohněm. Skye má tajemství, které ohrožuje její příslušnost k týmu. Tým objeví mága v objektu Centipedu, ale zachránit se jim ho už nepodaří. Na scéně se objeví záhadný pan Po. (TV Fanda)

Recenze (2)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda Girl in the Flower Dress je další z mnoha pro mě dost průměrných epizod. Co je super, tak jsou postavy. Hlavně Skye tady dostává zajímavý rozměr a je vidět, že její postava bude ještě důležitá. A její vztahy s ostatními jsou taky dobré. Problém je opět v samotném příběhu, který je zas a znova dost jednoduchý a nevýrazný. Máme tady 2 záporáky, první je samotný Scorch, kolem kterého se točí celá epizoda a ten je ze začátku fajn, je docela sympatický, pak se z něj bohužel stane takový typický záporák, co chce všechny zničit jenom proto, že má prostě moc. Pak je tu Raina, podle které je samozřejmě epizoda pojmenovaná, ta zde ještě nemá tolik prostoru, ale už zde je poměrně charismatická a je jasné, že bude mít ještě velkou roli. Hudba je tu pořád dobrá, hlavní znělka S.H.I.E.L.D.u je prostě super. Efekty jsou takové meh, Scorchův oheň vypadá dost pofiderně a je vidět, že seriál neměl zrovna největší rozpočet. A samozřejmě na závěr epizoda láká na budoucí části, kdy se nám nastiňuje hlavní záporák série Clairvoyant. Ale epizoda sama o sobě taková dost obyčejná, ničím zajímavá. Hodnocení: 55% ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Skye (Chloe Bennet) a Lydon bozkávajú, Skye mu vyzlieka tričko, ale v nasledujúcom zábere ho má stále na sebe. (Pat.Ko)
  • V rozhovoroch je spomenutý Steve Rogers / Captain America, hlavná postava z filmu Captain America (2011). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama