Reklama

Reklama

Katie Morag

(seriál)
  • Velká Británie Katie Morag

Obsahy(1)

Příběhy zrzavé holčičky z rázovitého skotského ostrova Struay. (Česká televize)

Recenze (5)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky v podstatě jenom ze soucitu a za tu skotskou muziku. Jinak mi to připomíná seriály, co se vysílali za komunistů, typu: Děti z Bullerbynu. Ty příběhy jsou takové výkřiky do tmy, prostě: jé, teta je zamilovaná, jé, táta z mámou a se strýcem tady hrají a tancujou a my jsme u toho usnuli a pod. K tomu připočtu depresivní skotské počasí a fakt, že skotové žerou jahody jak dementi. ()

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Viděno nepravidelně, v rámci "Kouzelné školky" (cca asi tak 10 dílů). První díl, co jsem viděla, Katina maminka byla těhotná, čekala Katina brášku. Už měla chvíli před porodem, myslím, že na konci dílu už i odjela do porodnice. Pak jsem neviděla asi 2-3 díly, a v tom po těch 2-3 dílech měl bráška již nejméně 2 roky, a celou dobu se tam vyskytoval v kostýmu dinosaura (či draka), jen tak, neprobíhal žádný karneval, oslava, nebo tak něco. Navíc maminka byla opět těhotná, a opět to měla "za pár". Avšak jaké bylo mé překvapení, když (zas po několika vynechaných dílech) miminko (příp. větší, prostě třetí dítko Katiny maminky) nikde (a to pak ani v žádném z dílů, které jsem ještě viděla). Navíc Katin bráška (jméno mi nějak uniklo) opět v kostýmu dina. :-D A Katie asi ten bílý svetr + kostkovanou sukni měla hodně v oblibě, prakticky v ničem jiném nechodila. :) Do toho plno veselých situací a historek, občas nějaká "pyžamová párty" s příběhem a kulturní vložkou... Takže vlastně docela sranda. Navíc se mi líbila ta pospolitost, jak se všichni chovali hezky, navzájem se znali, pomáhali si (něco jako kdysi na vesnici), sdíleli radosti i starosti.... Taky krásná příroda. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o smradlavém kozlu. Jakási babička vypráví pohádku o kozách, nepořádku a kozlu, místo reálných záběrů jsou v obraze malované obrázky. Nevím, jak se to malým dětem líbí, ale aspoň že je tam kvalitní dabing. Vysíláno v rámci Kouzelné školky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama