Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem a asi nikdy nepochopím záměr Ritchieho natočit tenhle film. Jó, ženský holt dělaj divy. V porovnání s ostatní jeho tvorbou je to přinejmenším strašné, ne-li příšerné. Ale jinak existují stovky mnohem horších filmů, se kterými v porovnání to nakonec přeci jen tak strašný nebylo, takže ti to Ritchie odpouštím a budu dělat, jakoby tento film nikdy neexistoval a já ho nikdy neviděl. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle je jenom jasný důkaz, jak netočit filmy. Neskutečně nesympatické postavy, které nikdo nemá rád a nikdo s nimi nechce ztrácet čas, než je těchto 90 minut filmu. Madonna neumí hrát, je to nafoukaná, nesympatická a namyšlená kunda, o kterou bych si neopřel ani kolo a on je nesympatický čurák co mlátí ženské a umí být jenom kokot. Vlastně ani nevím proč tu 1* dávám. Je to odpadní záležitost a nějaký jejich vztah mi byl u prdel, protože mě to nezajímalo a ani jednu postavu, bych z filmu už nikdy nechtěl vidět. Jako romantický film, to je hrozně špatné a natož, že nevyhledávám romantické filmy, jsem z toho minima, co jsem viděl, byly alespoň dobré filmy, ale tohle jako fakt ne. Nějaké jejich "splanutí" nebo jejich zamilovanost, jsem s nimi vůbec nesdílel a necítil to tam (jestli se pletu, tak mě klidně opravte), ale ty si u těch romantických filmů asi musíš říct, něco vy stylu "omg, oni jsou tak zamilovaní já jim to tak přeju)" Ale tady to asi nikoho nezajímalo. Komedie je zase něco u čeho děláš "HAHA" (ne doslova :)) ale tady mi jaksi chybí ten humor a ta komedie, kdy jsem se nesmál a u filmu, jsem jen přežíval s inhalátorem u pusy a měřil si tlak, jestli to vůbec zvládnu dosledovat. Madonna NEUMÍ hrát 1/10 ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

a mně se,jak Madonna není žádný můj oblíbený kůň a filmy s ní nevyhledávám,tenhle jediný,který jsem viděla úplným omylem,celkem líbil.....taková pohádka na téma :čím kdo zachází,tím taky schází.....akorát prvky dominance a otroctví mi nepřišly erotizující,měly - li :-)....ale konec nebyl radostně roztleskaný a to se mi líbilo nejvíc ze všeho,takže za tři.... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Guy Ritchie .. Pokud chvílemi sedíte mimo pokoj, kde tento film běží, může Vás i bez obrazu, podobně jako mne, zaujmout velice krásný hudební doprovod. Za ten také dávám 20%. Nic jiného, co by mohlo zvýšit hodnocení, prohloubit zážitek nebo jinak odůvodnit ztrátu hodiny a půl tady není. Guy Ritchie šlápl hodně vedle a Madonna se dnes musí stydět, že si tuhle slátaninu vydupala. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po neplánovaném počtu nejméně pěti repríz se mi Trosečník neokoukal. Ale po té jsem se raději od HBO odstěhovala ;) Příběh o penězi zkažené Madonně alias Amber optikou jejího tehdejšího manžela Guye Ritchieho dnes už ale také patří k další uzavřené kapitole nekonečného seriálu ze života kontroverzní ikony. Co bude následovat? Nové manželství a další film, který bude nenáviděn jen z principu? Doufejme, že bude mít Madonna i nadále dost sil na další celovečerní filmy, ačkoli taková programová nesmyslná nenávist by otrávila každého. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • V Amerike bol film tak zle prijatý, že v Anglicku išiel film rovno na DVD. (Mihail123)
  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)
  • Jedná se o první a zatím i posledním společný snímek Madonny a jejího druhého manžela Guye Ritchieho. (hippyman)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama