Reklama

Reklama

Recenze (6)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

No čo nato povedať? Uletený, nízko rozpočtový, za vlasy pritiahnutý slasher s pár originálnymi prvkami (maska, mutantia cicina len o "milimetre" menšia ako pouličná lampa, celková pointa), ktorý sa ani len nesnaží byť seróznym počinom (ešte to tak!). Už čoskoro tu bude svietiť toľko "odpadov", až mám chuť udeliť tretiu hviezdu. Ale asi by to bolo napriek množstvu gore, násilia, celkovej snahe, predsa len trošku scestné. Záver je už úplne na palicu, ale čo možno čakať od takejto podivnosti - 50% ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Pan Fousek je zlá kočička! S pořádným připínákem, kterým si zřejmě něco kompenzuje, jelikož tak znuděný obličej při sexu jsem neměla ani já po 8 hodinové školní docházce... Všimněte si, má i kočičí baťůžek! Jinak je to takový normální příběh introvertního psychopata, který se rozhodně oživit svého korpulentního kocoura Patrica vraždou 9 žen. Sem tam z toho všeho dostane záchvat a brejkne na zem, což upřímně bylo ze všeho nejvíce uvěřitelné. A hele! Ona se nám okotila... ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Je to dost úchylnej low-budget flick o sexuálně-násilnicko narušeným magorovi, což není zrovna podívaná pro každýho, ale upřímně....mě to bavilo víc než každá druhá vyduchlá duchařina. Doporučovat nebudu, ale dvě hvězdy by mi pocitově přišly kruté. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mačacieho zabijaka Catmana s gigantickým vibrátorom som ešte nevidel, takže film určite stojí za pozornosť aj napriek nulovému rozpočtu. Je to jeden z tých poriadne úchylných filmov, ale možno sa to jedného dňa stane kultom. Gore snaživé a je ho dosť, nechýbajú odrezané hlavy, rozmlátenie lebky či vtipný pôrod. O čo vlastne ide? Hlavný hrdina sa snaží oživiť svoju zdochnutú mačku, a tak potrebuje krv deviatich obetí. To je celé. Nápad by si zaslúžil aj 5 hviezd, a pred pár rokmi by som ich možno aj udelil, lebo miestami je to tak debilné, až je to dobré. Dnes "len" za dve. Ale ktovie, možno to nejakého psychicky slabšieho diváka aspoň trochu znechutí. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Kočičí muž s obřím penisem, vraždy, gore - říkáte si, proč ne? Film je důkazem, že kočičí obsesi nelze spojovat jen s dámami středního věku. Tam jeho přínos ale končí. To. že je nízkonákladový, je jedna věc; to, že je v praxi vcelku nudný, je věc další. Pár momentů je decentně odporných a některé jumpscares stojí za to, jinak jde ale vcelku o podprůměrný počin. Znechucující je poměrně prvoplánově - zabíjení zvířátek a znásilnění jsou klasickou žánrovou záležitostí a ničím světaborným. Otrlého diváka zkrátka neurazí, nezaskočí, neznechutí ani nepotěší. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama