Reklama

Reklama

Paranormal Abduction

(studentský film)
Celý film

Nikto z nás nie je sám, ani keď ste sami medzi "štyrmi stenami." (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (7)

Melios 

všechny recenze uživatele

Oproti iným veciam ,ktoré Kristián zrežíroval je toto jeden z jeho najslabších počinov. Veľa zo scén je prebratých z filmov ako [REC] , Lights Out a aj paranormal activity... Zato si ale myslím ,že minifilm bol vtipnejší a zaujímavejší ako samotné Paranormal Activity ,ktoré paroduje. 60% ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Natočit tento žánr je těžší, než by se mohlo na první pohled zdát. O to víc, to musí potom fungovat. Kamera nebyla úplně zlá, líbil se mi i úvod, který nás vtáhl rovnou do dění. Nicméně to jde odnikud nikam. Bez jakéhokoliv srozumitelnosti. A k tomu podivné chování hlavní postavy. Vázne to tu především scénáristicky. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

No, ako to povedať....Tvorcovia nič inovatívne a čo je najväčší problém , ani nič vlastné nevytvorili. Proste všetko čo v danom subžánri už niekde videli vtlačili do tohoto "tu" amatérskeho počinu. Ako teda hodnotiť omielané a 100 krát videné...??? Autorom odporúčam nielen plagiátorovať, ale aj tvoriť. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chlapec sa po nepríjemných nočných zážitkoch rozhodne do svojho bytu nainštalovať niekolko kamier, pomocou ktorých chce zistiť, čo spôsobuje nepríjemné udalosti. Zábery z kamier však ukážu prítomnosť paranormálnej entity. - Chlapci určite sami vedia, že sa o nič prevratné nejedná, takže tento počin samozrejme netreba kritizovať. Treba ich pochváliť za snahu a za to, že trávia svoj volný čas niečím produktívnym, a keďže sa venujú hororu, idú podla mňa tou najlepšou cestou. A za ten poster The Forest velká pochvala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle Paranormal jednohubky jsou všechny na jedno brdo. Je úplně jedno, jestli jde o české nebo slovenské tvůrce. Zapálenost mladých lidí točit podobné snímky je opravdu zajímavá – jako školní projekt či pro pobavení známých super, ale pořád nevím, proč mají potřebu to házet na filmovou databázi. Smůlou je, že podobné téma mě nechává zcela chladným i u celovečerních filmů a nacpat něco opravdu zajímavého do čtyř-pěti minutového snímku je zřejmě nadlidský výkon (hlavně něco originálního…). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v UHD rozlíšení, čo pri postprodukcii spôsobilo problémy až štyrom kvalitným notebookom, z ktorých každý stál tisíc EUR. (kiko1772)
  • Film bol natočený pre Mobilfest 2016, druhý ročník festivalu filmov nakrútených na mobilný telefón. V konkurencii nakoniec obsadil tretie miesto. (kiko1772)

Reklama

Reklama