Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osud, penzijní krize a vytrvalé odmítání přistoupit na nespravedlnost stáří dokázaly přimět zákona dbalý manželský pár, důchodce Arthura a Marthu Goodeovy, ke zločineckému způsobu života. Naše postavy, které odmítají jen tak nečinně přihlížet ztrátě svých penzijních úspor a na sklonku života tiše chřadnout, se rozhodnou bránit. V první řadě si hodlají vzít zpět to, co jim patří. A tak začnou přepadat banky. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Film o starých lidech, ve kterém hrají převážně staří lidé. Jedno skouknutí stačí. Zajímavý film vcelku o ničem. Brrr. Ještě že já nestárnu ! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důchodci mají chuť vzít spravedlnost do vlastních rukou. K tomu se film snaží o standardní britský humor, který jim sem tam jde, sem tam ne, ale poctivá britská atmosféra maloměsta to naštěstí jakž takž zachraňuje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvčí Bristolské a Jihozápadní policie oznámil, že loupež byla možná několik měsíců plánovaná a provedla ji vysoce organizovaná skupina zločinců." Určitě? No když to říkal ten mluvčí, tak je to určitě pravda, nicméně já bych spíš sázel na okradené penzisty. Ono je to totiž poměrně lehké, protože pachatele divák dobře zná, jejich motivaci taky a tak jde jen o to, jak moc jsou zločinci zábavní. On to tedy žádný zázrak není, ale docela mě rozesmály chvíle, kdy na sobě Arthur zkouší chloroform, když kočku zasáhne výbuch modré barvy či když se dementní detektiv Stringer pouští do jakékoli akce. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama