Reklama

Reklama

Crossroad Avenger: The Adventures of the Tucson Kid

(TV film)

Obsahy(1)

Řediteli pojišťovací firmy se nezdá nedávný požár hotelu, a tak posílá "Tucson Kida", aby celou věc vyšetřil. Podezřelý majitel saloonu na něj se svými kumpány nachystá past a snaží se ho usvědčit z vraždy svého společníka. Podaří se Tucson Kidovi prokázat svou nevinu? (Ertai)

Recenze (2)

Ertai 

všechny recenze uživatele

Ed Wood vytvořil v roce 1953 pro televizi tenhle v barvě točený pilot k televiznímu seriálu. Kdyby ho udal, asi by se stal řadovým režisérem béčkových westernových a sci-fi TV-seriálů. Žel pro něho ho nikdo nekoupil a tak byl Ed nasměrován ke svým nesmrtelným flákům. Ohledně tohodle kraťasu nutno říci, že se v jeho bizarní filmografii jedná asi o to nejlepší co kdy natočil, jde totiž o zcela průměrný TV western, kterých v té době bylo v televizi plno. Snad jediným prvkem kde bysme mohli hledat tradiční Woodovskou absurditu jsou dvě přestřelky, které jsou zrežírované tak děsně, jak to uměl jen Ed. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ed Wood byl možná špatný režisér, ale v tomhle případě natočil průměrný western, který odkazuje na klasické věci s Johnem Wayne. Není zde pořádná gradace akce a příběhu, akce vlastně trochu chybí, ale je to tak nějak průměr, který jste mohli v žánru v této době dostat. Popravdě to není nic extra špatného. ()

Reklama

Reklama