Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


Dumb Fight at the O.K. Coral (S01E10)

(epizoda)
  • USA Dumb Fight at the O.K. Coral
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2017, 1 h 1 min

Obsahy(1)

Americký Nashville se stane svědky pokusu Clarksona, Hammonda a Maye o záchranu korálového útesu. V hlavní roli se představí jeřáb, loď a několik automobilových karoserií, které však nebude tak snadné potopit a uchytit na mořské dno, jak by se mohlo zdát. Kromě toho Jeremy zasedne za volant Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, aby se opět vyznal ze své lásky k italské automobilce. (HellFire)

(více)

Recenze (2)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydařený výlet do Nashvillu. Clarkson představí svoji milovanou Alfu Romeo, se kterou následně americký špekoun zajede jeden z nejhorších časů, neboť to auto je už na první pohled omyl. O zábavu se poté stará pokus o položení kovového základu pro budoucí korálové útesy. Nechybí ani frontman kapely AC/DC, který byl nemilosrdně ušlapán americkými fotbalisty. Dost jsem se pobavil. Slabších 5 *. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je super, jak moc si tu produkce může s lecčím vyhrát a pánové si mohou dovolit fakt cokoli, ale furt mi baví víc pasáže o autech samotných, než postranní show s netradičními nápady. Začátek s mou vymodlenou Guilií naprosto perfektní! ()

Reklama

Reklama